Hajdúszoboszló

Találd meg a neked való szállást,
éttermet vagy programot

Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló az Alföld legismertebb fürdővárosa - fő vonzereje a híres gyógyfürdőből, a strandból, az Aquaparkból, az Aqua-Palace-ból és a Prémium Zóná-ból álló fürdőkomplexum. A fürdőkomplexum szolgáltatásaival egész évben felejthetetlen élményt kínál a gyógy- és üdülő vendégeknek, valamint kis és nagy gyermekes családoknak.

Gyógyfürdő - Hajdúszoboszló Nyitva
Nyitva egész évben.

Gyógyfürdő

A nagy múltú, híres gyógyfürdő gyógyvízének és számos világszínvonalú egészségügyi szolgáltatásának köszönhetően vált országos gyógyközponttá.
Strand - Hajdúszoboszló Nyitva
Nyitva májustól őszig.

Strand

A 30 hektáros strand 13 db medencéjével nyújt felejthetetlen élményt: mediterrán tengerparttal, hullám-, pezsgő-, gyermek-, tan-, és omegamedencékkel.
Aquapark - Hajdúszoboszló Nyitva
Nyitva májustól-őszig.

Aquapark

Az Aquapark kínálatával igazi csúszdaparadicsom: óriás-, hidro-, multicsúszda, kamikáze, fekete lyuk, őrült folyó, Big hole, Twister és Niagara.
Aqua-Palace - Hajdúszoboszló Nyitva
Nyitva egész évben.

Aqua-Palace

Az Aqua-Palace fedett tematikus medencékkel, csúszdákkal, gyermekbarát szolgáltatásokkal és változatos programokkal várja a piheni vágyókat akár télen is.
Prémium Zóna - Hajdúszoboszló Nyitva
Nyitva júniustól-augusztus végéig

Prémium Zóna

A Prémium Zóna egy attraktív szabadtéri wellness fürdő, ahol különleges látványelemek, egyedi vízi élmények és kényelmi wellness szolgáltatások várják a fürdőzőket.
Bocskai Múzeum fooldal

HAPPold el!

A látnivalókra vagy kiváncsi? Töltsd le ingyenes mobilappunkat és a magyar nyelvű idegenvezetési funkciónak hála érdekes infókhoz juthatsz.

AppStore / HAPPGooglePlay / HAPP

Hírlevél

Legyél naprakész! Értesülj első kézből Hajdúszoboszló aktuális rendezvényeiről és a helyi újdonságokról!

Feliratkozás hírlevélre

* szükséges
*Kitöltése szükséges
Travel Awards 2023 NyertesMagyarország kincsei gyógyhely