Hírek

tdm-hajduszoboszlo

Hajdúszoboszló népszerűsége töretlen

Töretlen a vendégforgalom növekedés Hajdúszoboszlón a Felüdülőhelyen. A tavalyi remek turisztikai eredményeket követően is folytatódik Hajdúszoboszlón a vendégforgalom növekedése. A fürdőváros önkormányzati adatai alapján, a szállodai kategóriában, +13 %-os növekedés mutatkozott a vendégéjszakák számában. Folytatódik….

mediterran-tengerpart-360

Hajdúszoboszlói strand 360 fokban

A hajdúszoboszlói strand Mediterrán tengerpartja az egyik legkedveltebb a fürdőzők körében, mivel egyedi élményt kínál az egész család számára. Ha még nem jártál itt, akkor nézz körbe a 360 fokos videónk segítségével a Mediterrán tengerparton! Folytatódik….

anno-hajduszoboszlo

Minden út a szoboszlói fürdőbe vezet

Hajdúszoboszló Magyarország egyik legnépszerűbb üdülőhelye, köszönhetően az itt található fürdőkomplexumnak, mely Európai szinten is kiemelkedő. Napjainkban került elő egy 70-es években készült film, mely megmutatja milyen is volt a híres üdülőhely öt évtizeddel ezelőtt. Folytatódik….

mediterran-tengerpar-hajduszoboszlo

Ne habozz.. gyere Hajdúszoboszlóra

Ha igazi strand- és extrém élményekre vágysz, akkor ne habozz, csomagolj és indulj Hajdúszoboszlóra, ahol téged is vár Európa legnagyobb fürdőkomplexuma. Ha nyaralásod ideje alatt pihenni, napozni, strandolni szeretnél, akkor kiváló választás számodra Hajdúszoboszló. A hajdúszoboszlói fürdőkomplexumban a következő élményekben lehet részed: Folytatódik….

tahiti-beach

Csinosodó Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszlón a felüdülőhelyen minden évben történik valamilyen kisebb-nagyobb megújulás, fejlesztés. Az idei évben sincs ez másként, és a jövőben is így lesz. Most a Hungarospa, elsősorban a környezet megszépítésére helyezte a hangsúlyt és csak kisebb mértékben a szolgáltatásfejlesztésre, míg jövőben ismét az új attrakcióké lesz a főszerep. Folytatódik….

strand-animacio

Júliusi programok, animációk a strandon

Júliusban is zenés programokkal és változatos animációkkal vár téged is a hajdúszoboszlói Strandfürdő! A hajdúszoboszlói strandon júliusban is változatos programok várnak, itt fürdőzve hallgathatod a hazai popsztárok előadásait, csodálhatod a Hajdúság Szépe döntőseit vagy éppen gyermekeddel együtt énekelhetsz, táncolhatsz a Vízipók meseszínpadon. Folytatódik….

mini-programok

Mini programok a Tourinform irodánál

Hajdúszoboszlón július 1-től a Tourinform iroda melletti területen ingyenes mini programok várják az érdeklődőket. A mini programok között várhatóan kézműves foglalkozások, kincskereső és egyéb kis attrakciók: mazsorett-, hastánc-, modern tánc bemutató, egészségmegőrzésre felhívó programok, valamint esti zenés szórakoztató műsorok garantálják a vízi élményeken kívüli szórakozást. Folytatódik….

tdm-hajduszoboszlo

6 éve menedzseli a turizmust a helyi TDM szervezet

2016. július 1-én lesz 6 éve, hogy a helyi TDM szervezet menedzseli a turizmust Hajdúszoboszlón. Az elmúlt hat év munkájának eredményeként Hajdúszoboszló megőrizte piacvezető helyét és továbbra is az egyik legkedveltebb magyarországi úti cél mind a magyar és a külföldi vendégek körében. Folytatódik….

gyermek-strand-animacio

Nyári programsorozat a Hungarospa strandfürdőben

A 2016-os nyári szünet megkezdődésével egy időben színes animációs programsorozat indult a hajdúszoboszlói Hungarospa Strandfürdőjében! Hajdúszoboszlón a nyári szezonban a fürdőzés mellett kiemelt szerep jut a zenének és a táncnak egyaránt! A Hungarospa strandján több helyszínen is színes zenés-táncos és családi animációs programok várják a fürdőzőket a nyári főszezonban. Folytatódik….

en-igent-mondok

Egészség, wellness, Hajdúszoboszló

Mondj te is “igen”-t 2016. június 11-én az egészség és wellness napján, és keresd fel a hajdúszoboszlói fürdőt, hogy minél több egészséges wellness élményben legyen részed ezen a napon! Szauna szeánszokkal, vízi tornával várunk! Folytatódik….

Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!