Hírek

szolnoki-szakmai-kirandulas_4

Szolnok hajdúszoboszlói szemmel

A hajdúszoboszlói TDM szervezet őszi szakmai program keretében Szolnok nevezetességeivel ismertette meg tagjait egy 1 napos kirándulás alkalmával. A két kiemelt látnivaló a Sörárium és a Reptár interaktív múzeum volt. Folytatódik….

hajduszoboszloi-milleniumi-tolgy

Hajdúszoboszlói legyen az év fája!

Legyen a hajdúszoboszlói millenniumi tölgy az év fája! Ha már üdült Hajdúszoboszlón, akkor valószínű, hogy már elsétált a hajdúszoboszlói milleniumi tölgy előtt, mely a Református Templom mellett a város főterén áll. Kérjük segítse szavazatával, hogy a fürdőváros fája, a milleniumi tölgy nyerhesse az Év Fája címet! Folytatódik….

gyogyfurdo-web

Gyógyuljon és pihenjen a Gyógyfürdőben

Gyógyuljon és pihenjen ismét a hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben! Szeptember 1-től a Hungarospa Hajdúszoboszló rendkívül kedvezményes csomagáron biztosítja az OEP által támogatott gyógykezeléseket. Folytatódik….

gasztoelmenyek-eve-2016-logo

Gasztroélmények Éve ajánlás

A Hajdúszoboszlói Bioétel- és Borfesztivál kiérdemelte a Magyar Fesztivál Szövetség és a Magyar Turisztikai Ügynökség közös szakmai értékelése alapján a Gasztroélmények Éve 2016. ajánlását. Folytatódik….

torna_web

Fitt Nap Hajdúszoboszlón

“Ésszerű mobilitás. Hatékony gazdaság.” a jeligéje az idei Európai Mobilitási Hétnek, melynek keretében FITT NAP elnevezésű program várja az érdeklődőket Hajdúszoboszlón a Fesztivál téren. Ezen a napon a mozgásé a főszerep Hajdúszoboszlón és különböző mozgásformákkal ismerkedhetsz meg profi oktatók óráin, ingyenesen. Folytatódik….

tdm-hajduszoboszlo

Hajdúszoboszló népszerűsége töretlen

Töretlen a vendégforgalom növekedés Hajdúszoboszlón a Felüdülőhelyen. A tavalyi remek turisztikai eredményeket követően is folytatódik Hajdúszoboszlón a vendégforgalom növekedése. A fürdőváros önkormányzati adatai alapján, a szállodai kategóriában, +13 %-os növekedés mutatkozott a vendégéjszakák számában. Folytatódik….

mediterran-tengerpart-360

Hajdúszoboszlói strand 360 fokban

A hajdúszoboszlói strand Mediterrán tengerpartja az egyik legkedveltebb a fürdőzők körében, mivel egyedi élményt kínál az egész család számára. Ha még nem jártál itt, akkor nézz körbe a 360 fokos videónk segítségével a Mediterrán tengerparton! Folytatódik….

anno-hajduszoboszlo

Minden út a szoboszlói fürdőbe vezet

Hajdúszoboszló Magyarország egyik legnépszerűbb üdülőhelye, köszönhetően az itt található fürdőkomplexumnak, mely Európai szinten is kiemelkedő. Napjainkban került elő egy 70-es években készült film, mely megmutatja milyen is volt a híres üdülőhely öt évtizeddel ezelőtt. Folytatódik….

mediterran-tengerpar-hajduszoboszlo

Ne habozz.. gyere Hajdúszoboszlóra

Ha igazi strand- és extrém élményekre vágysz, akkor ne habozz, csomagolj és indulj Hajdúszoboszlóra, ahol téged is vár Európa legnagyobb fürdőkomplexuma. Ha nyaralásod ideje alatt pihenni, napozni, strandolni szeretnél, akkor kiváló választás számodra Hajdúszoboszló. A hajdúszoboszlói fürdőkomplexumban a következő élményekben lehet részed: Folytatódik….

tahiti-beach

Csinosodó Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszlón a felüdülőhelyen minden évben történik valamilyen kisebb-nagyobb megújulás, fejlesztés. Az idei évben sincs ez másként, és a jövőben is így lesz. Most a Hungarospa, elsősorban a környezet megszépítésére helyezte a hangsúlyt és csak kisebb mértékben a szolgáltatásfejlesztésre, míg jövőben ismét az új attrakcióké lesz a főszerep. Folytatódik….

Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!