Gabányi Egészségcentrum

Teljes körű fogorvosi ellátás- 5 év garanciával a Gabányi Egészségcentrumban Hajdúszoboszlón.

A Gabányi Egészségcentrum egy magánrendelőm, mely 1998-ban nyitott, Hajdúszoboszló frekventált helyén a Mátyás király sétány és a Gyógyfürdő közelében a Bánomkertben.

A rendelő kellemes, modern felszereltségű, ahol magas színvonalon, korszerű anyagok és technológiák alkalmazásával történik a kezelés.

A Gabányi Egészségcentrum több fogtechnikai laborral is dolgoztat, így biztosított, hogy a páciensek a legmegfelelőbb pótlásokat kapják, a legrövidebb határidő alatt.

A legtöbb magán egészségpénztárral szerződéses viszonyban áll az EuroDental Kft., így lehetőség van az erre jogosultaknak a fogászati kezelések elszámolására.

Az előre bejelentkezés lehetősége miatt rövid a várakozási idő a kezeléseknél, a 15:00-19:00 óra közötti rendelési idő megfelelő még a dolgozó emberek számára is, hiszen munkaidejükön kívül tudnak eljárni a kezelésekre.

A betegek kezdeti szorongását nyugtató zene, relaxációt segítő filmek és a figyelmes asszisztencia csökkenti. A váróban magazinok, TV, a rendelő egész területén ingyenes WiFi áll rendelkezésre.

Kedvezmények

  • A konzultáció és az állapotfelmérés díját beszámítjuk a kezelések árába.
  • Az összetettebb kezelések árait akciós csomagjaink segítségével kedvezményesen veheti igénybe: 250.000 Ft felett egyedi kedvezményes árajánlat biztosított.
  • Ingyenes fogkőeltávolítás és polírozás, amennyiben a rendelői fogfehérítést választja.A munkákra a Gabányi Egészségcentrum 5 év garanciát vállal, amennyiben a páciensek rendszeresen megjelennek az ingyenes kontrollvizsgálatokon!További információért ill. bejelentkezéshez hívja ügyintézőnket a 06 30 9981-649-es telefonszámon
Megosztás