Archívum

2016. augusztus 24.

Dr. Pelsőczi Tamás fogorvos

Szeretnéd te is megosztani a hajdúszoboszlói élményedet a nagyközönséggel? Küld el a történetedet nekünk!

Megosztás
2016. augusztus 5.

Dr Szerző Ákos fogorvos

2016. augusztus 5.

Dr Bene Ilona fogorvos

2016. augusztus 5.

Dr. Pataki István fogorvos

2016. augusztus 5.

Gabányi Egészségcentrum

Teljes körű fogorvosi ellátás- 5 év garanciával a Gabányi Egészségcentrumban Hajdúszoboszlón.
A Gabányi Egészségcentrum egy magánrendelőm, mely 1998-ban nyitott, Hajdúszoboszló frekventált helyén a Mátyás király sétány és a Gyógyfürdő közelében a Bánomkertben. A rendelő kellemes, modern felszereltségű, ahol magas színvonalon, korszerű anyagok és technológiák alkalmazásával történik a kezelés.

A Gabányi Egészségcentrum több fogtechnikai laborral is dolgoztat, így biztosított, hogy a páciensek a legmegfelelőbb pótlásokat kapják, a legrövidebb határidő alatt. A legtöbb magán egészségpénztárral szerződéses viszonyban áll az EuroDental Kft., így lehetőség van az erre jogosultaknak a fogászati kezelések elszámolására.

Az előre bejelentkezés lehetősége miatt rövid a várakozási idő a kezeléseknél, a 15:00-19:00 óra közötti rendelési idő megfelelő még a dolgozó emberek számára is, hiszen munkaidejükön kívül tudnak eljárni a kezelésekre.

A betegek kezdeti szorongását nyugtató zene, relaxációt segítő filmek és a figyelmes asszisztencia csökkenti. A váróban magazinok, TV, a rendelő egész területén ingyenes WiFi áll rendelkezésre.

Kedvezmények:
– A konzultáció és az állapotfelmérés díját beszámítjuk a kezelések árába.
– Az összetettebb kezelések árait akciós csomagjaink segítségével kedvezményesen veheti igénybe: 250.000 Ft felett egyedi kedvezményes árajánlat biztosított.
– Ingyenes fogkőeltávolítás és polírozás, amennyiben a rendelői fogfehérítést választja.

A munkákra a Gabányi Egészségcentrum 5 év garanciát vállal, amennyiben a páciensek rendszeresen megjelennek az ingyenes kontrollvizsgálatokon!

További információért ill. bejelentkezéshez hívja ügyintézőnket a 06 30 9981-649-es telefonszámon Elolvasom

2016. július 25.

Fresh24Dental

Rendelőinkben a fogászati ellátások széles skálájával várunk. Modern anyagokkal, korszerű eljárásokkal biztosítjuk a precíz, élethű megoldásokat, hogy a kezelés után is nagyszerűen érezd magad a bőrödben! Állapotfelmérés Szájsebészet Implantológia Fogpótlások Fogmegtartó kezelések Fogfehérítés Gyermekfogászat Fogszabályozás Telefonszám +36 70/336-6363 Weboldal http://fresh24dental.hu/rendeloink/hajduszoboszlo/