(HU) Nyereményjáték sorozat a hajduszoboszlo.hu oldalon

28. Februar 2012

 

Hajdúszoboszló a vendégei, leendő vendégei és a felüdülőhelyet kedvelők részére nyereményjátékot szervez. Töltse ki kérdőívünket, jelentkezzen hírlevelünkre, lájkolja új facebook oldalunkat és NYERJEN!

 
Egy és két hetes időtartamú játékokból álló nyereményjáték sorozatot indítunk 2012.02.28.-08.06. között!
A lenti linken található rövid kérdőívet helyesen kitöltik és feliratkoznak hírlevelünkre, vagy lájkolák új facebook oldalunkat, azok között értékes nyereményeket sorsolunk ki.

Induljon DUPLA ESÉLLYEL: amennyiben új facebook oldalunkat is lájkolja és a hírlevelünkre is feliratkozik, úgy mindkét jelentkezése részt vesz a sorsoláson, a kérdőív kérdéseire adott helyes válaszok esetén. Így duplázhatja nyerési esélyét!

Az aktuális játék időtartama: 2012. február 28 – március 12.

Az aktuális nyeremény: 3 nap / 2 éjszaka szállás a HOTEL BARÁTSÁG szállodában büféasztalos félpanziós ellátással 1 fő részére. Tartalmazza még a gyógy-, váltó-, pezsgőfürdő, gyerekmedence,  finn és -, infraszauna-, gőzfürdő használatát, fürdőköpeny, fitness gépek használata, térítésmentes animációs programokat, idegenforgalmi adót. Előre egyeztetett időpontban, legkésőbb 2012. május 31-ig lehet felhasználni!

Az aktuális nyereményjáték kérdőívét ITT tölthetik ki!

Lájkolja facebook oldalunkat itt

Hírlevél feliratkozás itt

Nyereményjáték részvételi feltételei

Térjenek vissza hetente a hajduszoboszlo.hu oldalra az új és aktuális információkért, valamint a nyereményjáték sorozat következő nyereményének megszerzéséért!

Teilen