(HU) Téli lazítás a Hunguest Hotel Aqua-Sol vendégeként

Ebből a szállodából köntösben is átsétálhatunk a Hungarospa medencéihez

Szívesen lazítanál télen a Hungarospa termálvizében? Szeretnéd, hogy a szobából akár fürdőköpenyben is átsétálhass az Aqua-palace medencéihez? Akkor a Hunguest Hotel Aqua-Sol ajánlatait célszerű átböngészned.

Főként azért, mert az itt megszálló vendégek külön belépőjegy megváltása nélkül, egy zárt folyosón átsétálva közelíthetik meg a korlátlanul használható Hungarospa medencéket.

Azaz felár nélkül gyűjthetsz élményeket az Aqua-palace-ban, vagy lazíthatsz, gyógyulhatsz a termálfürdő gyógyvizében is.

És mindezt most kedvezményesen teheted meg. A Hunguest Hotel Aqua-Sol ugyanis részt vesz a 10+10-es téli akciónkban.

Ez annyit jelent, hogy március 28-áig 20 százalék kedvezménnyel foglalhatsz szállást. Így egy éjszaka egy vendégnek nem kerül többe 17 ezer forintnál. De ne felejtsd el, hogy ebben az árban már a korlátlan fürdőzés is benne van. És persze az is, hogy tíz hajdúszoboszlói szolgáltatónál tíz százalék kedvezménnyel vásárolhatsz.

Mindehhez csak annyit kell tenned, hogy érvényesítsd az akciós kupont, amit ide kattintva tekinthetsz meg.

De visszatérve egy kicsit a hotelre: fontos megjegyezi, hogy a szállodának is van saját wellness részlege. Itt pezsgőfürdőben és szaunában is lazíthatunk. Ahol rendszeresen szerveznek szeánszokat is. Minden pénteken és szombaton délután három órától délután fél ötig várja a szaunamester a szálloda vendégeit. Egyébként a szaunavilág reggel héttől egészen este kilenc óráig tart nyitva.

Tetszik a hotel kínálata? Ha igen, és kihasználnád a téli kedvezményeket, foglalj még ma! A tudnivalókról minden fontos információt megtalálsz itt.

Teilen