Bioétel- és Borfesztivál

2019. szeptember 13-15.

A Hajdúszoboszlói Bioétel- és Borfesztivál Magyarország egyedülálló gasztronómiai eseménye, ahol bio és bor összeforr.

Bioétel- és Borfesztivál HajdúszoboszlóHajdúszoboszló hagyományos őszi gasztrokulturális rendezvényén a bio alapanyagokból helyben készült ételkülönlegességeknek és a kiváló magyar pincészetek borainak jut a főszerep. A fesztivál három napján a vendéglátók pultjainál csak bio húsból és bio élelmiszerekből készült ételek bő kínálata várja a látogatókat. A kiváló ételek kísérőjeként pedig az ország különböző tájairól érkező vörös, fehér és rosé borok színes választékával ismerkedhetnek meg az érdeklődők a bor pavilonoknál. A háromnapos rendezvényt népzenei és néptánc bemutatók, könnyű- és komolyzenei koncertek, valamint a bio életformát népszerűsíthető kísérőprogramok egészítik ki.

Program

Fő fellépők

szeptember 13. péntek Kasza Tibi
szeptember 14. szombat Cimbaliband és Zséda

A részletes program hamarosan feltöltésre kerül!

Kísérő rendezvény: Országos Régiségvásár

Mindhárom napon
Bio ételkóstoló, tradicionális magyar borvidékek seregszemléje • Fesztivál étele, bora és standja közönségszavazás • Népi mesterségek bemutatója • Népi játszóház kicsiknek-nagyoknak • Gazdaház kézműves foglalkozásai

Szervező

Hajdúszoboszlói Vendéglátók Egyesülete
Kapcsolat: Máté Lajos, 06-30/963-7618

A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják!

Képek a Hajdúszoboszlói Bioétel- és Borfesztiválról

Helyszín

Jelenlegi pozíció
Irányok lekérdezése
Megosztás

A weboldal használatával hozzájárul a sütik használatához. Részletek...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close