Aquapark

Általános információk

Elérhetőségek

Szent István Park 1-3.
Az útvonaltervezéshez kattintson ide»
06 52/558-558/196-os mellék
Termálporta/recepció:
06 52/558-558/148-es mellék

Nyitvatartás

Az Aquapark aktuális nyitvatartási idejéről az alábbi linkre kattintva tájékozódhat:
http://www.hungarospa.hu
A nyitva tartás az időjárás függvényében változik, ezért kérjük előzetesen mindig informálódjon!

Jegyárak

Az Aquapark aktuális nyitvatartási idejéről az alábbi linkre kattintva tájékozódhat:
http://www.hungarospa.hu

A hajdúszoboszlói strandfürdő területén található Aquapark kínálatával igazi csúszdaparadicsom: óriás-, hidro-, multicsúszda, kamikáze, fekete lyuk, őrült folyó, Big hole, Twister és Niagara teszi teljessé az élményt.

Az Aquapark a strand területéről közelíthető meg külön karszalag vásárlásával, mely lehet egész napos vagy akár rövidebb időre szóló is. A fürdőkomplexum ezen része csak a májustól őszig terjedő időszakban várja vendégeit, gyermekeket és felnőtteket egyaránt.

Aquapark

Csúszdapályák

Az Aquapark 9 féle csúszdapályát biztosít a látogatóknak, melyek 10 méternél is magasabbról való indulással eltérő élményt kínálnak a vízbe csobbanáshoz. A nyitáskor kialakított csúszdák (négypályás multicsúszda, kamikáze, hidrocsúszda, fekete lyuk, őrült folyó, óriás csúszda) iránt olyan nagy volt az érdeklődés, hogy azonnal a bővítés gondolata került előtérbe.

Az új szolgáltatás nagy sikerére való tekintettel a strand területéből elkülönített Aquapark, 2002-ben további fejlesztéssel 1 hektárosra bővült, további új csúszdákat kínálva a vendégek igényeinek megfelelően. Az új pályák a big hole, twister és a niagara nevet kapták.

Strandmedencék

A csúszós élmények utáni pihenéshez, fürdőzéshez három strandmedence és sodrófolyó kínál lehetőséget, minden korosztály számára. A kisgyermekek további szórakoztatását biztosítja még a mini csúszda, a vizivár és a fajátszótér is.

A strand területén megjelenő élethű nagyságú állatok az Aquapark medencéiben is láthatóak, melyek a kellemes élmények szimbólumaként maradhatnak meg nemcsak a gyermekek, hanem a felnőttek emlékezetében is.

Képek az Aquaparkról

Térkép, megközelíthetőség

Cím: 4200 Hajdúszoboszló Szent István Park 1-3.


Útvonaltervezés menete:

  1. Nyomja meg az “útvonaltervezés” feliratú linket a térképen,
  2. A térkép alatt megjelenő “A” mezőbe adja meg címét,
  3. Kattintson az “Irányok lekérdezése” gombra!

Kíváncsi a turisztikai aktualitásokra?Iratkozzon fel hírlevelünkre itt!

Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!