Strand

Általános információk

Elérhetőségek

Szent István Park 1-3.
Az útvonaltervezéshez kattintson ide»

Információ

06 52/558-558/196-os mellék
Termálporta/recepció:
06 52/558-558/148-es mellék

Nyitva tartás

A Strandfürdő aktuális nyitvatartási idejéről az alábbi linkre kattintva tájékozódhat:
http://www.hungarospa.hu

Jegy árak

A Strandfürdő aktuális árairól az alábbi linkre kattintva tájékozódhat:
http://www.hungarospa.hu
JEGYVÁSÁRLÁS

Állandó programok

Az állandó programok megtekintéséhez kattintson ide»

Fontos tudnivalók

 • Kedvezményes belépőjegyet gyermekek, diákok, nyugdíjasok és magyar igazolvánnyal rendelkező 70 éven felüli vendégek vásárolhatnak!
 • Gyermekek részére 0-3 éves kor között regisztrációs díj fizetendő
 • A kedvezményre jogosító igazolványt a pénztárnál kérik bemutatni!

A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum része a Strandfürdő, mely májustól késő őszig minden korosztály számára a fürdőzés, a pihenés és a szórakozás lehetőségét biztosítja.

A tavaszi strandnyitó ünnepséggel megindul az élet a hajdúszoboszlói strandfürdő területén. A Hungarospa fürdőkomplexum szabadtéri fürdőegysége szeptember végéig várja vendégeit. A fürdőkomplexum közel 30 hektáros területén 15 medence kínál fürdőzési lehetőséget az ide látogatók számára. A fürdőzés mellett egyéb kikapcsolódási lehetőség is adott, mint a csónakázás vagy a vízi biciklizés a fürdő területén található csónakázótavon, minigolfozás a Mediterrán tengerpart melletti szigeten, de még a sakkozni is lehet a kőből kirakott sakktáblán a fajátszótér melletti területen.
Hajdúszoboszló

Mediterrán tengerpart

A Strandfürdő területén 13 medencéje közül a tradicionális fürdőmedencék közül kiemelkedik a Hullámmedence és a Pezsgő medence. A strandfejlesztés során az egyik legnagyobb figyelmet érdemlő fejlesztés a Mediterrán tengerpart, mely Közép-Európa legnagyobb épített strandmedencéje. A mediterrán stílust idézi meg a homokos part, a kalózhajó, a világítótorony és a pálmafák.

Gyermekmedencék

Az úszómedence nemcsak az úszás kedvelőinek áll a rendelkezésére, hanem sportversenyek megrendezésére is alkalmas. A gyermekek több medence közül választhatnak, ahol örömteli fürdőzésben lehet részük akár a szülők felügyelete mellett is. A kicsik közül minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő vizes „játszóteret”, a következő medencék közül: gyermekpancsoló, gyermekmedence, tanmedence, omega medence, valamint a napvitorlával ellátott halacska medence 1-2. A vizes szórakozás mellett a kicsik részére gyermekjátszótér is fokozza a hajdúszoboszlói strandfürdő területén szerzett élmények gazdagságát, valamint a Vizipók meseszínpadon is változatos programok várják a családokat.

Sportcentrum

A fürdő területén található sportcentrumban a vízi élmények mellett sport élményekkel is gazdagodhatnak a fürdőzők. A strandröplabda, a lábtenisz, a ping-pong, a strandfoci, és a tenisz is az aktív kínálat elemei. A strandfürdő területén naturista sziget is rendelkezésre áll a természet közeliség kedvelői számára.

A medencék széles kínálatát egészítik ki az extra szolgáltatások, melyek térítés ellenében vehető igénybe:

 • fürdőruha kölcsönzés,
 • kabinbérlés,
 • napozóágy bérlés,
 • üzenetküldés, hangos bemondás,
 • értékmegőrzés.

A strandfürdő területén egymás mellett kínálják az egyéni stílusjegyekkel elkülönülő vendéglátó üzletek a magyar gasztronómia és különböző nemzetek ételeit.

A vizes élmények színesítéseként a Hungarospa a strandfürdő területén a vendégek aktivizálására különböző mozgásprogramokat, zenés táncos, és egyéb szórakoztató programokat is szervez.

Képek a strandról

Térkép, megközelíthetőség

Cím: 4200 Hajdúszoboszló Szent István Park 1-3.

4200 Hajdúszoboszló
Szent István Park 1-3.


Útvonaltervezés menete:

 1. Nyomja meg az “útvonaltervezés” feliratú linket a térképen,
 2. A térkép alatt megjelenő “A” mezőbe adja meg címét,
 3. Kattintson az “Irányok lekérdezése” gombra!

Szeretne időben értesülni a programokról?Iratkozzon fel hírlevelünkre itt!

Megosztás