Fürdőkomplexum

Hajdúszoboszló az Alföld legismertebb fürdővárosa – fő vonzereje a híres gyógyfürdőből, a strandból, az Aquaparkból, az Aqua-Palace élményfürdőből és az új Prémium Zóna szabadtéri wellness fürdőből álló fürdőkomplexum.

GyógyfürdőNyitvaGyógyfürdőNyitva egész évben.A nagy múltú, híres gyógyfürdő gyógyvízének és számos világszínvonalú egészségügyi szolgáltatásának köszönhetően vált országos gyógyközponttá. Hajdúszoboszló gyógyvize egyedi ásványi anyag és nyomelem tartalmának köszönhetően az egészségügyi problémák megelőzése és gyógyítása területén széles körben alkalmazható.
Aqua-PalaceNyitvaAqua-Palace élményfürdőNyitva egész évben
Az Aqua-Palace fedett élményfürdő tematikus medencékkel, csúszdákkal, gyermekbarát szolgáltatásokkal és változatos programokkal várja a piheni vágyókat akár télen is. A szaunavilágban finn-, infraszaunák, gőzkabinnal és hangulatos merülő medence van a wellness rajongói számára.
StrandNyitvaStrandNyitva májustól késő őszig.A 30 hektáros strand 15 db medencéjével nyújt felejthetetlen élményt: mediterrán tengerparttal, hullám-, pezsgő-, gyermek-, tan-, és omega medencékkel. A strand fejlesztései közül az egyik legnagyobb figyelmet érdemlő a Mediterrán tengerpart megvalósítása, mely Közép-Európa legnagyobb épített strandmedencéje.
AquaparkZárvaAquaparkNyitva júniustól késő őszig.Az Aquapark kínálatával igazi csúszdaparadicsom: óriás-, hidro-, multicsúszda, kamikáze, fekete lyuk, őrült folyó, Big hole, Twister és Niagara.Az Aquaparkban a csúszós élmények utáni pihenéshez, fürdőzéshez három strandmedence és sodrófolyó kínál lehetőséget minden korosztály számára.
Prémium ZónaZárvaPrémium ZónaNyitva júniustól augusztus végéig. Az ország legújabb, legattraktívabb szabadtéri wellness fürdője épült meg a hajdúszoboszlói strand bővítéseként. A Prémium Zóna ötcsillagos minőségi igényeket elégít ki szemet gyönyörködtető, különleges látványelemeivel, egyedi vízi élményekkel és kényelemi wellness szolgáltatásokkal.

Programok Hajdúszoboszlón és térségében!Programnaptárunk elérhető itt!

Megosztás