1.000.000-ik vendégéj Hajdúszoboszlón

2022. október 27.

Hajdúszoboszló már az 1.000.000-ik vendégéjszakát ünnepli és ebből az alkalomból egy szerencsés vendég hajdúszoboszlói wellness üdülési utalványt vehetett át az Aqua-Palace élményfürdő Szörf épületében tartott eseményen.

Hajdúszoboszlónak továbbra is vezető szerepe van a hazai turizmusban, két nehéz évet követően a turisztikai szakemberek szerint is sikeres lesz a 2022-es év, ezt támasztja alá az eddigi jelentős vendégforgalom is. Míg 2021-ben 253 ezer vendég által 842 ezer vendégéjszaka realizálódott a fürdővárosban, az idén október 26-ig 308 ezren, már egymillió vendégéjszakát töltöttek el Hajdúszoboszlón.

A fürdőváros továbbra is a belföldi turisták körében a legnépszerűbb: a szálláshelyek forgalmának 60 százalékát 2022-ben idáig is a hazai vendégek adták, mindemellett visszatértek a külföldi vendégek a korábbi években is meghatározó vendégforgalmat biztositó desztinációkból. A legtöbb külföldi turista ebben az évben Lengyelországból érkezett Hajdúszoboszlóra, ez idáig 40 ezren 148 ezer vendégéjszakát töltöttel el a városban, háromszor annyit, mint 2021-ben. Továbbá szép számmal érkeztek az üdülőhelyre Romániából, Szlovákiából és Németországból.
Hajdúszoboszló 2022. október 26-án ünnepelte az idei 1.000.000-ik vendégéjszakát és ebből az alkalomból egy szerencsés vendég hajdúszoboszlói wellness üdülési utalványt vehetett át az Aqua-Palace élményfürdő Szörf épületében tartott eseményen. Az ünnepélyes alkalom szolgáltatói összefogással valósult meg, ahol a Hotel Hőforrás hotel vendége kapta a főnyereményt és további 10 vendég ajándékcsomagokat vehetett át.

Czeglédi Gyula a város polgármestere köszöntötte a résztvevőket és Czegle-Pinczés Enikő a Hungarospa Zrt vezérigazgatója számolt be a fürdőkomplexum rendkívül sikeres nyári szezonjáról és arról biztosította a résztvevőket, hogy a Gyógyfürdő és az Aqua-Palace élményfürdő változatlan szolgáltatás kínálattal és nyitvatartással várja vendégeit a téli időszakban is. A korszerű fűtési technológiának köszönhetően – mely a termálvíz hőenergiájára és a gázmotoros erőmű villamosenergia termelésére alapul – biztosított a zavartalan működés.
Hajdúszoboszló a hideg időszakban is meleg szeretettel várja vendégeit!

Megosztás