10 plusz 10 TOP ajánlat

2019. február 1.

Hajdúszoboszló kiváló szálláshelyeinek különböző TOP ajánlatai közül választhatsz és foglalhatsz április 15-ig. Élj a lehetőséggel és foglalj az egyedi ajánlatok közül és töltődj fel élményekkel.

Pihenést, feltöltődést az év minden időszakában érdemes tervezni, különösen ha szeretnél regenerálódni, feltöltődni. Hajdúszoboszló most egy jó választás lehet számodra, hiszen április 15-ig 10 kiváló szálloda TOP ajánlatai közül választhatsz igényeidnek megfelelően.

A szálláshelyek csomagajánlatai egyediek, van ahol kedvezményesen foglalhatsz, van ahol plusz éjszakát tölthetsz el és van ahol ajándék szolgáltatásokkal jutalmazzák, hogy az ő ajánlatukat választottad. Így ha a közeljövőben pihenést tervezel érdemes megnézned a hajdúszoboszlói szállodák TOP ajánlatait.

Ha úgy döntesz, hogy itt az ideje egy pihentető, élményekkel teli feltöltődésnek, akkor irány Hajdúszoboszló! Egyrészt azért, mert az itteni wellness és gyógy szolgáltatások egyediek, másrészt 2019-ben olyan csomagokat csíphetsz el, amiket máshol aligha.

De ne felejts el arról is tájékozódni, hogy mely szállodák vesznek részt az akcióban. A kedvezmények ugyanis csak akkor érvényesíthetők, ha ezekben a hotelekben szállsz meg.

Bár nem lesz könnyű dolgod, ugyanis tíz nagyon is népszerű hotelt találsz a kínálatban.

1. Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel***superior
2. Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda***superior
3. Hunguest Hotel Apollo****
4. Hunguest Hotel Aqua-Sol****
5. Hunguest Hotel Béke****
6. Hungarospa Thermal Hotel***superior
7. Hotel Hőforrás
8. Hotel Atlantis****
9. Karádi Boutique Hotel
10. Hotel Délibáb****

Ha tehát hajdúszoboszlói pihenést tervezel, használd ki a lehetőséget! Foglalj most a TOP ajánlatok közül és érvényesítsd a kedvezményeket vagy vedd igénybe az ajándék éjszakát, vagy szolgáltatásokat!

Fontos még, hogy a kedvezményes időszak április 15-áig tart. Minden lényeges információt itt is megtalálsz. Kattints!

Megosztás