20. születésnap

2013. augusztus 13.

20 ÉVES A HAJDÚSZOBOSZLÓI TOURINFORM!

A Tourinform Hajdúszoboszló az idei nyári főszezonban a turisztikai információk és egyéb tájékoztatás mellett animációs programokkal is várja a fürdővárosba látogató vendégeket. Július 1-től a Tourinform iroda melletti mobil sátorban ingyenes népi játszótér, kézműves foglalkozások és egyéb mini attrakciók: mazsorett-, néptánc és lovagi bemutatók, valamint esti zenés szórakoztató műsorok garantálják a vízi élményeken kívüli szórakozást. A rövid animációk mellett nyereményjátékban is tesztelhetik szerencséjüket a látogatók. A „véleménye nyereményt érhet” elnevezésű játék keretében egy rövid kérdőív megválaszolásával hajdúszoboszlói nyereménytárgyak találnak majd gazdára, akik nem nyernek, azok sem távoznak majd üres kézzel, hiszen minden kérdőívet kitöltő vendég Tourinform-os ajándéktárgyak közül választhat.

A 20. születésnap 2013. augusztus 15-én programokkal, nyereményjátékkal és meglepetéssel lesz megünnepelve a város turisztikai központjában található irodánál.
Programok:
18.00 Nyáresti muzsika
19.00 Mazsorett bemutató

Ezen a napon az iroda több partnerei is kedvezményesen biztosítja szolgáltatását a 2014-es hajdúszoboszlói kártyanaptár felmutatásával.

Kedvezményt adó partnerek:
Bringó-Hintó 10% kedvezmény;
Dottó Kisvonat 10 % kedvezmény;
Gokart Airport 20% kedvezmény,
Mókuskaland Élménypark 10% kedvezmény,
A Bocskai István Múzeum tárlatai ingyenesen látogathatóak.

További részletekről érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:
+36 52/558-928; tourinform@hajduszoboszlo.hu

Megosztás