40 éves a Playmobil!

2014. február 10.

40 éves a Playmobil! – kiállítás és játszóház az Aqua-Palace élményfürdőben

A Hans Beck által tervezett Playmobil játékfigurák 2014-ben ünneplik 40 éves születésnapjukat és február 7-től április 14-ig veszik birtokukba a hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdőt. Érdemes ellátogatni hozzánk, mert az életnagyságú bábuk, a játszóház, és a kipróbálható játékok gyermeknek és felnőttnek egyaránt nagy élmény.

Emlékszünk még a Playmobilra?

Kezdetben csak háromféle verzió létezett, indiános, lovagos és építkezéses, majd hamar világszerte népszerű lett a kis műanyagfigurákat és kellékeket tartalmazó játékkészlet. A vadnyugatos szetthez például külön postakocsi is volt lovakkal, meg ekhós szekér, de játszhattunk középkori lovagokkal, orvosokkal és betegekkel, tűzoltókkal, farmerekkel, és még ki tudja, hányféle kiadás született a cég 1974-es indulása óta.

Az 1974-ben Hans Beck által megalkotott és világhódító útjára indult figurákból mára már több milliárd eladott darab nyújt szórakozást kicsiknek és nagyoknak. Hányan és hányan nézték vágyakozva a véletlenül kezükbe került külföldi prospektusokat, de még a Konzumexben sem tudtak hozzájutni a hőn áhított játékokhoz! A kilencvenes évek előtt néhány becsempészett darab birtokosa szinte királyi rangra emelkedett a kortársai között! Szerencsére ennek az időszaknak vége!

Játékkiállítás, animáció

Most felnőttek és gyerekek álma válik valóra 2014. február 07. és április 14. között a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. szervezésében! 400 négyzetméteren kerül megrendezésre a világ egyik legnépszerűbb játékkiállítása, ahol lesz minden, ami a vidámságot és a jókedvet garantálja! Az Aqua-Palace élményfürdő Szörf épületében szervezett kiállításon a muzeális darabok megtekintésén túl a látogatók nemcsak a szemükre hagyatkozhatnak, hanem ki is próbálhatják a Playmobil-játékokat! Szakképzett animátorok szervezésében hatalmas játékcsaták várhatóak, és miközben a gyerekek játszanak, a szülők akár elmerülhetnek a wellness kényeztető világában.

További információ

  • A kiállításra a csoportok a 30/848-6030 telefonszámon jelentkezhetnek be!
  • A kiállítás megtekintése és a játszóház díjtalan!

A rendezvény plakátja

Playmobile kiállítás

Megosztás