6 éve menedzseli a turizmust a helyi TDM szervezet

2016. június 25.

2016. július 1-én lesz 6 éve, hogy a helyi TDM szervezet menedzseli a turizmust Hajdúszoboszlón.

A hajdúszoboszlói TDM szervezet 2010. július 1-én kezdte meg működését, vette át a Tourinform iroda üzemeltetését. Az elmúlt évek legfontosabb eredményeként megújultak, bővültek Hajdúszoboszló turisztikai kiadványai, melyek a legfontosabb információkat tartalmazzák a fürdővárosról. A kiadványok nyolc nyelven készülnek és ingyenesen biztosítottak a turisták számára, melyek a Tourinform irodában kérhetőek. A TDM szervezet üzemelteti a város turisztikai weboldalát is, mely többszörösen díjnyertes portál, a mobilra optimalizált weboldalon minden fontos információ megtalálható, mely az ide látogató turisták számára fontos lehet. A hajduszoboszlo.hu weboldalon több száz szálláshelytől kérhető árajánlat, részletesen bemutatásra kerül a város fő attrakciója a Hungarospa Hajdúszoboszló fürdőkomplexum, valamint az aktuális rendezvényekről, programokról is részletes információk találhatóak. Illetve több olyan fejlesztés is megvalósult a TDM szervezet közreműködésével, amelyek hozzájárultak, hogy Hajdúszoboszló megőrizze kiemelt pozícióját a hazai turizmusba és továbbra is Magyarország egyik legkedveltebb üdülőhelye maradjon.

Hajdúszoboszlón a TDM szervezet által üzemeltetett Tourinform iroda az idei nyári főszezonban a turisztikai információk és egyéb tájékoztatás mellett mini animációs programokkal is várja a fürdővárosba látogató vendégeket. Július 1-től a Tourinform iroda melletti mobil sátorban ingyenes népi játszótér, kézműves foglalkozások és egyéb mini attrakciók: mazsorett-, népi- és modern táncbemutatók, valamint esti zenés szórakoztató műsorok garantálják a fürdőkomplexumon kívüli szórakozást.

A rövid animációk mellett nyereményjátékban is tesztelhetik szerencséjüket a látogatók. A „véleménye nyereményt érhet” elnevezésű játék keretében egy rövid kérdőív megválaszolásával hajdúszoboszlói nyereménytárgyak találnak majd gazdára.

Az aktuális programokról a Szent István Parkban található Tourinform irodában lehet érdeklődni.
+36 52/558-928; tourinform@hajduszoboszlo.hu

Megosztás