Nívódíjat kapott a hajduszoboszlo.hu weboldal

2013. november 18.

Ez évben tizenharmadik alkalommal rendezték meg a kiváló digitális tartalomfejlesztési gyakorlatot bemutató eFestival versenyt. Az eFestival az online és multimédia szakma évenként megrendezett rangos eseménye.
A verseny célja, arra ösztönözni az alkotókat, hogy minél színvonalasabb, minőségi magyar tartalmat állítsanak elő és szolgáltassanak a felhasználóknak. Az eFestival több nemzetközi versenynek is az előszobája.

Az eFestival verseny eredményhirdetésére – ünnepélyes Díjkiosztó Gála keretében – 2013. november 6-án az év legnagyobb informatikai rendezvényén, az Infotér Konferencia keretében került sor Balatonfüreden.

A eFestival nevezés 2013. október 21-én zárult. 5 kategóriában a 20 fős szakmai zsűri javaslata alapján összesen 15 díj, 5 különdíj, továbbá 1 életműdíj került kiosztásra.

A Turizmus / Kultúra / Kulturális örökség tematikában a zsűri a többéves kiváló színvonal biztosításáért: a Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft.által üzemeltetett hajduszoboszlo.hu weboldalt Nívódíjjal tüntette ki.

kivalomagyartartalom2013

Az eFestival 2013 díjnyertes pályaművek jogosultak a KIVÁLÓ MAGYAR TARTALOM cím viselésére és a díj/díjak logójának feltüntetésére honlapján vagy más online-, illetve offline médiumban.

Megosztás