A fürdőkomplexum teljes kapacitással üzemel

2014. július 17.

Befejeződött a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum több ütemből álló fejlesztése. Utolsóként az omega medence átadására került sor, melyet már birtokba is vehettek a hajdúszoboszlói fürdőzők. Tehát már teljes kapacitással üzemel Európa legnagyobb fürdőkomplexuma új extrém és megújult szolgáltatásokkal.

A részben európai uniós támogatásból finanszírozott projektnek három fő eleme volt. Elsőként a hajdúszoboszlói Gyógyfürdő termál csarnoka újult meg, ahol új pihenőterek lettek kialakítva, bővült a széndioxid kezelőhelyek kapacitása és egy Cryo hidegszauna beszerzése is megvalósult.

Június végétől már átadásra került az Aquapark bővítésével az extrém zóna, ahol 6 új élmény csúszda és sziklamászó fal áll a vendégek rendelkezésére.

Extrém zóna a hajdúszoboszlói Aquaparkban

Az Aquapark területén új gyermek medencék kerültek kialakításra élményelemekkel, mellyel így már minden korú gyermek számára biztosítottak az élmények a hajdúszoboszlói „vízi parkban”.

Új gyermek medencék az Aquaparkban

A projekt megvalósításának utolsó elemeként a strandon a tanmedence és az Omega medence került átadásra új élményelemekkel kibővítve (vízi sportpályák, sodróvíz zóna, egyéb játékelemek), illetve a mediterrán tengerpart mellett egy habshow helyszín és gyermek színpad megvalósításra került.

Habshow a hajdúszoboszlói strandon

Megosztás