A Hotel Aurum****-ban bearanyozzuk pihenését

A Hotel Aurum Hajdúszoboszló legimpozánsabb négycsillagos wellness szállodája, amely a városban, a Mátyás király sétány szállodasorán található.

Átlagon felüli szobaméretek és a komfort az, amivel a Hotel Aurum egyedülálló pihenést nyújt minden korosztály számára.
hotel-aurum-hajduszoboszlo-szoba
A Hotel Aurum ízlésesen berendezett szobáiban légkondicionálás, LCD TV-k, kádas fürdőszoba Wi-Fi és konyhasarok biztosítják a vendégek kényelmét. A szálloda számos két légterű családi lakosztállyal várja Önt és kedves családját. A törzsvendégek igényeit felmérve készítette el a Privilege kártyát, mely előnyeit akár Ön is élvezheti.

A Hotel Aurumban reumatológus szakorvos rendel, aki egy állapotfelmérést követően felírja Önnek a javasolt kezeléseket. Így Önnek nincs szüksége beutalóra, csak személyi igazolványát, lakcímkártyáját és TB kártyáját kell magával hoznia. Ezen felül a kezelőlap felmutatásával a kezelések napjain ingyenesen látogathatja a városi gyógyfürdőt és az Árpád uszodát is. A szállodában a következő kezelések igénybe vételére van lehetőség: orvosi masszázs, iszappakolás, víz alatti sugármasszázs, valamint különböző elektromos kezelések.
Ha Önnek olyan kezelésre van szüksége, mely a Hotel Aurum terápiás részlegén nem elérhető, a kúracsomag keretében a városi gyógyfürdőben tudja igénybe venni az adott kezelést, felár nélkül!

A Hotel Aurum wellness részlegén gőzkamra, fényterápiával ellátott finn szauna, hidromasszázs medence, csobbanó medence, gyógyvizes medencék, gyermekpancsoló és kondicionáló gépek biztosítják a pihenést a vendégek számára.
hotel-aurum-hajduszoboszlo-furdo
A Hotel Aurum éttermében a szálloda színvonalához méltó, magas minőségű ételek széles választékából lehet választani. A félpanziós ellátást tartalmazó csomagokat foglaló vendégek reggelire és vacsorára is bőséges svédasztalos kínálatból tudnak válogatni. Az ételekhez az Angyal Borászat kiváló borait ajánlott megkóstolni.
A HajdÚSZoboszlói 10+10 akció keretében most kedvezményes áron tudja igénybe venni a szálloda csomagajánlatait.
Hotel Aurum****- A pihenés arany fokozatú támogatója!

Megosztás