A Hotel Hőforrásban a 60 az új 20!

Hőforrás élmények egy Nagymama tollából.

Drága Barátnőm!
Képzeld végre rászántam magam, hogy kimozduljak és elutazzak a gyógyvizéről híres Hajdúszoboszlóra. A barátok élménybeszámolói alapján a családias hangulatú Hotel Hőforrásra esett a választásom. Tárcsáztam a +36 52 362 144-es telefonszámot és néhány adat megadásával, csupán 2 perc alatt kész is volt a foglalás. Izgatottan vártam az indulás napját. Nagyszerű volt, hogy közvetlen járattal utazhattam. A buszról leszállva egy barátságos fürdőváros fogadott. A szálloda címét ismételgettem magamban: „Hotel Hőforrás, Mátyás király sétány 21.”.
Legnagyobb meglepetésemre alig pár perc sétával ott találtam magam egy robusztus, szürke épület előtt. Belépve azonban barátságos légkörbe csöppentem. A recepción kedvesen üdvözöltek, minden hasznos információval elláttak, de aminek a legjobban örültem, hogy ki sem kell mozdulni, hiszen minden szolgáltatás házon belül van.

hotel-hoforras-blog-2

Tudod Pannikám, mi sem leszünk már fiatalabbak, a reumás, sajgó ízületeknek pedig igazán jót tesz egy kis kényeztetés. A wellness recepción tájékoztattak a TB által támogatott kezelésekről (víz alatti vízsugármasszázs, gyógymasszázs, iszappakolás, víz alatti csoportos gyógytorna, elektroterápia). Számomra is meglepő volt, hogy nem szükséges beutaló, mert a szálloda reumatológus szakorvosa helyben megvizsgált és felírta a kezeléseket.

hotel-hoforras-blog-1

 

Miután belebújtam az új fürdőruhámba, már csobbantam is a medencében. A kiváló gyógyvíz teljesen átmelegített, éreztem, merev tagjaim kezdenek kiengedni. Betartva a Doktor úr javaslatát, 20 perc elteltével a pezsgőmedencében folytattam a fürdőzést.

Összebarátkoztam egy kedves házaspárral is, akik évek óta visszatérő vendégei a szállodának. Képzeld, azt mesélték, hogy nyáron garantált a strandélmény! Már látom magam előtt, ahogy az unokákkal a kültéri medencék partján sakkozunk és a strandbüfé kínálatából falatozunk. A finom házias fogásokról nem is beszélve, amelyeket vacsoraidőben végig is kóstoltam. Széles a választék: kétféle leves, háromféle főétel, desszert és gyümölcs.
Annyi mesélni valóm van, csak úgy repültek a napok. Új erőre kaptam, a fájdalmaim is múlandóban és ismét fiatalos lendülettel ébredtem. Részt vettem a szálloda ingyenes programjain, még az aquafitnesst is kipróbáltam. A szálloda gyógytornászától a gerinc-, csípő- és térdtornán hasznos gyakorlatokat tanultam, hogy otthon is tudjam folytatni a tornát.

hotel-hoforras-blog-3

Bárcsak itt lettél volna velem az élőzenés esten, úgy roptam a táncot, akár fiatalkorunkban! Rengeteg élménnyel gazdagodtam és még a pénztárcám se bánta.
Képzeld, a szállodának saját Klubkártyája van, így kedvezményt is kaptam!
Mindenkinek jár a pihenés és őszintén mondhatom Neked drága Pannim, a Hotel Hőforrásban valóban a 60 az új 20!
Készülj Hőforrás! Hamarosan már ketten érkezünk!
Öleléssel, Katika!

Fedezze fel Ön is Hajdúszoboszló egyedülálló gyógyszállodáját a linkre kattintva!
https://tinyurl.hu/86fK/

Megosztás