A legtöbb vízi élményt nálunk találja!

A legtöbb vízi élményt nálunk találja, ha hajdúszoboszlói pihenéséhez szállását a Hungarospa Thermal Hotel***superior szállodában foglalja le.

Bővebben a szállodáról

Szállodánk 117 klimatizált szobával, bőséges büférendszerű félpanziós ellátással, szaunával, infraszaunával, gőzkabinnal, 3 fedett és 1 külső gyógyvizes medencével, saját gyógyászati részleggel várja kedves Vendégeit.
thermal-hotel-hungarospa-medence
Továbbá díjmentes átjárást biztosítunk a 30 hektáros fürdőkomplexumba: a gyógyfürdőbe és a fedett uszodába, valamint az Aqua-Palace fedett élményfürdőbe; így minden korosztály megtalálja a kedvére való kikapcsolódást.

Gyógyászati részlegünkön lehetőség nyílik a TB által támogatott gyógykezelések igénybevételére, ezen túl különféle masszázsokat is kínálunk, hogy a feltöltődés garantált legyen!

Mozgáskorlátozott Vendégeink részére 3 speciális szobát is kialakítottunk, valamint a medencénél beemelő szerkezet is segíti a fürdőzést. A teljes épület akadálymentes.

Éttermünkben magyaros, nemzetközi- és reform ételekkel, bőséges választékkal várjuk a gasztronómia szerelmeseit.

Aktuális akció

Most rendkívüli kedvezménnyel ismerheti meg szolgáltatásainkat! A „Hajdúszoboszlói TOP 10+10” kampány keretében az akcióra hivatkozó Vendégeink részére 2019. február 01 – április 15. közötti időszakban a Spa hétvége és a Relax napok csomagjainkból 10+10=20% kedvezményt biztosítunk.

Megosztás