A tökéletes családi pihenés helyszíne

A Hotel Aurum Family a gyermekkel utazó családokat szeretné maximálisan kiszolgálni. A szálloda a város legújabb négycsillagos, gyermekbarát szállodája, amely a Mátyás király sétányon, a Hungarospa fürdőkomplexum közelében az Aqua-Palacetól 200 m-re található.

A Hotel Aurum Family**** standard szobái az átlagosnál nagyobb mérete kényelmes elhelyezést biztosít pároknak, a családi apartmanok pedig két felnőtt két gyermek részére biztosítanak ideális környezetet a családi nyaralás, vagy pihenés idejére.
A szálloda wellness kínálatában a hagyományos frissítő-, gyógy- és svédmasszázsok mellett számos aromaterápiás kényeztetés szerepel. A Hotel Aurum Family első emeletén kap helyett a wellness sziget, ahol finn szauna, gőzkamra található.
hotel-aurum-family-hall
A Hotel Aurum Family vendégei a Hotel Aurum társszállodájának gyógyászati és terápiás részlegén TB-által támogatott kezeléseket is igénybe vehetnek. A TB által támogatott gyógykezelések igénybevételéhez, Hungarospa gyógy- és strandfürdő belépő jár minden vendégnek ingyenesen.

A szálloda éttermében svédasztalos rendszerben folyik az étkezés, amelyet a látványkonyha szolgál ki. Az ízletes ételek mellé az Angyal borászat kiváló borait ajánlja a ház vendégeinek.
hotel-aurum-family-etterem
A Hotel Aurum Family játszószobájában a kicsiket és nagyobbakat is örömmel várják, akár napközben, akár az esti órákban. A totyogók és óvodások kedvenc játékai mellett a nagyobbakat X-Box várja.

Tegye próbára a Hotel Aurum Family szálloda szolgáltatásait! Most a HajdÚSZoboszlói 10+10 akció keretében kedvezményes áron tudja igénybe venni a hotel csomagajánlatait.

Megosztás