A Turisztikai szolgáltatók összefogtak egy diák segítésére!

2015. augusztus 19.

A város turisztikai szolgáltatói a Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit kft felhívására fogtak össze, hogy segítsenek a Tourinformban szakmai gyakorlatát töltő diáknak.

Miklós a Hajdúszoboszlói Bocskai István Szakképző Iskola idegenforgalom szakmacsoportos diákja 70 órás szakmai gyakorlatát töltötte az irodában. Az itt eltöltött idő alatt ismerték meg a Hajdúszoboszlón élő család nehéz helyzetét. A szülők alkalmi munkákból és a családi pótlékból próbálják a megélhetésüket biztosítani és eltartani nyolc gyermeküket.

2014. augusztus 17-én kerültek átadásra a Hajdúszoboszlói Mezei család számára azok az adományok amelyek a TDM szervezet tagjai ajánlottak fel. A család számára tartós élelmiszerek, konzervek, lekvárok, olaj, só, cukor, liszt, száraz tészta, édesség, ruhák, cipők, játékok, mosószer, tisztítószerek, műszaki cikkek, iskolai tanszerek nagy segítséget jelentenek.

A család nagyon boldog volt a sok-sok hasznos adomány láttán és ezúton is kifejezik köszönetüket a TDM szervezet tagjainak, a „Neked is jár alapítvány”-nak és azon cégeknek, magánszemélyeknek akik segítséget nyújtottak.

Adomány

Megosztás