Ajándékozz Hungarospa élményt

Vásárolj hajdúszoboszlói élményt Hungarospa ajándékutalvány formájában. Kikapcsolódásra mindenki vágyik és a hajdúszoboszlói felüdülés örök élmény marad!

Ajándékutalvány

A hajdúszoboszlói fürdőbelépő vagy egyéb szolgáltatás mindenkinek tökéletes ajándék, lepd meg szeretteidet Hungarospa ajándékutalvánnyal!

Az utalvány beváltható a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum valamennyi, árjegyzékben szereplő szolgáltatására:
– fürdőbelépők (Gyógy- és Strandfürdő, Aqua-Palace Élményfürdő, Aquapark, Prémium Zóna, Árpád Uszoda)
– fürdő-, wellness- és gyógyszolgáltatások (beleértve a NEAK által támogatott kezeléseket is)
– kemping és szállodai szállás
– ásványvíz

Érvényességi idő: a kiállítás dátumától számított 3 év.
Az utalvány készpénzre nem váltható és nem visszatéríthető, viszont vásárláskor kiegészíthető a feltöltött összegnél nagyobb vásárlás esetén.
Személyes vásárlásra a Gyógyfürdőben, az Aqua-Palace Élményfürdőben és a Thermal Tourist Utazási Irodában van lehetőség készpénzzel vagy bankkártyával történő fizetési móddal.

Az utalványok megvásárolhatóak a fürdőkomplexum jegypénztárainál vagy a Thermal Tourist utazási irodában (a nyári strand főbejárata mellett). Szolgáltatásokról tájékozódjon a www.hungarospa.hu weboldalon.

További információ

Az online megrendeléseket a thermaltourist@hungarospa.hu e-mail címre lehet küldeni, megrendelés esetén előreutalás szükséges, ezt követően a megjelölt postai címre kerül kiküldésre a megvásárolt ajándékkártya.
Érdeklődjön a megvásárolható ajándékutalványokról thermaltourist@hungarospa.hu e-mail címen.

Programok Hajdúszoboszlón és térségében!Programnaptárunk elérhető itt!

Megosztás