Az év fürdője a Hungarospa, az Utazó magazin szerint

2022. július 20.

Átadta az Utazó magazin 2021 legjobb turisztikai szolgáltatóinak járó díjait hétfőn Budapesten, ahol a hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexum az év fürdője díjat kapta meg.

Érsek M. Zoltán az Utazó magazin főszerkesztője elmondta, hogy az idén is 30 kategóriában adtak át elismeréseket.
Az év fürdője a Hungarospa Hajdúszoboszló lett 2022-ben.

Bődi Ivett, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgató-helyettese arról beszélt: a verseny is azt mutatja, hogy a turizmusért tett erőfeszítések a nehéz körülmények ellenére sikeresek, a szakma az új kihívások ellenére jobban és többet teljesít, az emberek pedig utazni akarnak. Az MTÜ-nek a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központtól (NTAK) naponta érkező statisztikák alapján pontos információja van a vendégek költéseiről, tartózkodási helyéről, idejéről, illetve a küldő országról – jelezte a vezérigazgató-helyettes. Idén az ágazatban éves szinten 37 millió vendégéjszakát várnak, ami alig 10 százalékkal marad el a járvány előttitől – mondta. Kiemelte: a vendégek által legjobban kedvelt szolgáltatókat a magazin elismerései tükrözik.

A díjakat 2022. július 18-án Budapesten Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára és Bődi Ivett, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgató-helyettese, valamint Érsek M Zoltán, Az Utazó magazin főszerkesztője adták át.

A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. elismerését Czegle-Pinczés Enikő vezérigazgató vette át.

Megosztás