Az Év Turisztikai Települése 2013-ban Hajdúszoboszló

2013. december 3.

A Szallas.hu, mint a hazai piacvezető szállásközvetítő portál az idén első alkalommal, de hagyományteremtő céllal adta át a magyar turizmus legkiemelkedőbb minőségi díjait: Az Év Szállása, illetve Az Év Turisztikai Települése és Az Év Feltörekvő Turisztikai Települése díjakat.

Év Turisztikai Települése

A Szallas.hu vezetősége úgy érezte, hogy a közel 12.000 regisztrált partnerével, 500.000 aktív hírlevél olvasójával és havi 1.500.000 látogatószámmal együtt, rendelkezik kellő mennyiségű, minőségi információval ahhoz, hogy évről évre kihirdesse ezeket a díjakat. A legfőbb cél az, hogy a díj által elismerésre kerüljön a rengeteg kemény és összetett munka, ami egy szálláshely üzemeltetésével jár, illetve szeretnék kihangsúlyozni a minőség fenntartásának és javításának fontosságát is Magyarországon.

Települések közül, minden olyan település részt vett az Év Turisztikai Települése és az Év Feltörekvő Turisztikai Települése versenyben, ahol megtalálható a portál legalább egy aktív regisztrált szállásadó partnere.

Év Települése díj

A Szallas.hu-n leadott szavazatok száma alapján Hajdúszoboszló lett Az Év Turisztikai Települése, vagyis a legtöbb szállásfoglaló ezt a várost tartja a legvonzóbb úti célnak Magyarországon. Az eredmény a papírformát mutatja, hiszen Hajdúszoboszló a Szallas.hu foglalási statisztikáiban évek óta dobogós helyen áll.

Év Települése díjátadó: Kabály Zsolt, dr. Sóvágó László, Varga Zoltán

Év Települése díjátadó: Kabály Zsolt, dr. Sóvágó László, Varga Zoltán

Az Év Turisztikai Települése megtisztelő díjat Varga Zoltán, a Szallas.hu alapítója és ügyvezető igazgatója adta át dr. Sóvágó Lászlónak, Hajdúszoboszló Város polgármesterének és Kabály Zsoltnak, Hajdúszoboszló turisztikai szervezetének, a Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetőjének.

A hazai szállásadók seregszemléjeként szolgáló díjátadó gálán az is kiderült: a 2013-as év fordulópontot jelentett a hazai turizmusban, hiszen a foglalások 45 százaléka már interneten történt.

Megosztás

A weboldal használatával hozzájárul a sütik használatához. Részletek...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close