Barátságban lenni…

Barátságban lenni önmagunkkal, a testünkkel, a lelkünkkel, és nem utolsó sorban környezetünkkel – ez lehet a boldogság kulcsa. Van egy szálloda egy varázslatosan tiszta és kellemes klímájú kisvárosban, mely pont a fenti boldogságot igyekszik megvalósítani látogatóinak: a hajdúszoboszlói Hotel Barátság***superior.

baratsag-hotel-montazs

Engedd meg kedves Olvasó, hogy barátságot kínáljunk Neked kellemes szobáink, gyógykezeléseink, különleges wellness terápiáink, szórakozási lehetőségeink és medencéink révén.
Engedd meg, hogy barátságban legyünk a gasztronómia terén is Veled, akármilyen kényes kérdés is az. Mert figyelünk rá, hogy mit szeretsz. Mi vagyunk az egyetlen szálloda a városban, ami a svédasztalos félpanziós ellátás mellé egy könnyű ebéddel is kedveskedik. Válassz apartmant, ahol vízforralót és mikrohullámú sütőt helyeztünk el a babák pocakjára is gondolva!
vendéglátás

Szállodánk olyan komplex egység, amelyből ki se kell lépni az utcára, hiszen minden megtalálható egy helyen minden korosztály számára.
Amíg a nagyszülők szobájukból – fürdőköntösben kilépve – új erőre kapnak a TB által támogatott kezelések alatt, addig a család aprónépe pancsolhat a gyerekmedencében, esetleg tornázhat és játszhat animátorunkkal, a felnőttek pedig guríthatnak egyet saját bowling pályáinkon.

És új barátságok születhetnek a konferencia termeinkben tartott üzleti tréningek és meetingek után egy-egy lazító billiárd, darts, léghoki vagy csocsó verseny révén a „U-Pub”-ban! Lobby bárunk pedig azoknak a felejthetetlen és meghitt beszélgetéseknek helye, ahol a frissen pörkölt kávé illata és a rendszeres élőzene teremt barátságos hangulatot.
szoba

Szállodánk egyik legértékesebb ékköve a gyógyászati és wellness részleg, ahol reumatológus szakorvos, barátságos szakemberek és asszisztensek igyekeznek azon, hogy a test és a lélek felfrissüljön.
Tőlünk hazaviheted a gyógy- és wellness kezeléseket is, hiszen azok a gyógyvizes krémek, és készítmények melyekkel szakembereink kezelésbe vettek, a helyszínen megvásárolhatók.
És amikor Te, kedves Olvasó, a panorámás szobából az erkélyen állva felfedezed az Alföld végtelen síkságát, és gyönyörködsz a fürdőváros szépségében, akkor fogsz rájönni, hogy a város legmagasabb épületében szálltál meg. Garantáljuk, hogy ezt a látványt csak mi tudjuk biztosítani a városban!

Keress bennünket bizalommal és kérj személyre szabott közvetlen ajánlatot a Hotel Barátság kollégáitól itt:
www.baratsag.hu

Megosztás