Barátságos pihenés

“Vendégként érkezni, barátként távozni” Élje át Ön is a harmadik évezred pihenését “Barátságos” környezetben!

A Barátság Gyógy- és Wellness Hotel saját fürdőrészleggel várja a pihenni, gyógyulni vágyó vendégeket, ahol fedett- és szabadtéri gyógymedencék, pezsgőfürdő, szauna, infraszauna, gőzfürdő, váltófürdő, gyermekmedence áll rendelkezésre.
baratsag-hotel-ev-eleji-akcio
A szálloda saját gyógyászati részlegén reumatológus szakorvos felügyelete mellett, 5 éjszakás tartózkodástól lehetőség van TB támogatott gyógykezelések (orvosi masszázs, iszappakolás, tangentor, elektromos kezelések) igénybevételére. A félpanzió plusz étkezés keretében (reggeli, könnyű ebéd, vacsora) bőséges ellátás biztosított a pihenés alatt. Sportolásra, kikapcsolódásra a U-PUB sörözőben található ikerpályás bowlingpályát ajánljuk. Heti 4 alkalommal élőzene, hetente két alkalommal pedig zenés-műsoros est szórakoztatja a vendégeket.
15-Bowling

A Barátság Gyógy- és Wellness Hotel szolgáltatásaink minőségét a Magyar Turizmus Minőségdíj és a HotelStars Union (***superior) szállodai minősítés garantálja. Most kedvezményes ajánlat keretében próbálhatja ki a szálloda szolgáltatásait. A HajÚSZoboszlói 10+10 akció keretében a 2 éjszakás pihenés, a 3=4 és a 4=5 akciók csomagajánlatok közül választhat, melyek foglalása esetén biztosított a kampány kedvezmény, már 8.250.-Ft/fő ártól.

Megosztás