Ezért válaszd az Aqua-Palace-t

2016. május 19.

Hajdúszoboszlón egész évben együtt pihenhet, pancsolhat az egész család, hiszen a fedett élményfürdő az Aqua-Palace minden nap nyitva tart. A fürdőkomplexumban ezen részlege kifejezetten a gyermekes családoknak kínál kikapcsolódási lehetőséget ahol a gyermekek szórakozhatnak, a szülőknek pedig teljes kikapcsolódásban lehet részük.

Aqua-Palace, a fedett élményfürdő

A magyar fürdőváros Hajdúszoboszló fő attrakciója Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, ahol a fedett élményfürdő az Aqua-Palace szolgáltatásai között, mindenki megtalálhatja egyedi igényeinek megfelelő fitness vagy wellness programot, mely kiválóan kiegészíti a háromszintes komplexumban való fürdőzést, szaunázást. Az Aqua-Palace-ban mind három szintjén biztosítottak a vízi élmények, melyek mellett a szaunavilág, és egyéb fitness-wellness szolgáltatások kínálata garantálja mindegyik generáció számára a kikapcsolódást.

aqua-palace_furdokomplexum
Tudtad, hogy az Aqua-Palace fedett élményfürdő 3 szinten, 20 medencével várja vendégeit egész évben?

Gyerekvilág az Aqua-Palace-ban

Az Aqua-Palace-ban egy egész szint került kialakításra az első emeleten a gyermekes családok számára, ahol kicsik és nagyok is megtalálhatják az igényeiknek megfelelő szórakozást. Az Aqua-Palace Gyerekvilág szinten, bébi-anyuka-, bébi-úsztató-, pezsgő- és családi medence, bébi és gyerek csúszdák, gyermekfoglalkoztató terem, gyermekpihenő, szoptató és pelenkázó helyiség, valamint játszóház biztosítja a gyermekek és szüleik számára a gondtalan kikapcsolódást, szórakozást.

Tudtad, hogy az Aqua-Palace földszinti fürdővilágában együtt csobbanhatsz a vízbe gyermekeddel a családi csúszdán?

Baba-mama programok

Az Aqua-Palace Gyerekvilág szintjén nemcsak vizes élményekben lehet része az apróságoknak és szüleiknek, hiszen az itt kialakított foglalkoztató teremben minden hétvégén péntektől-szombatig kézműves animáció várja a kicsiket. Az ugrálóvárban egész nap a fitt szórakozás és mozgás biztosított. A vizí és ugráló élmények mellett, a foglalkoztató teremben és játszóházban is pihenhetnek a csemeték, vagy akár tölthetik játékkal az egész napot. A legkisebbeknek ajánljuk a babaúszást és babamasszázst.

babavilag-1
Tudtad, hogy a hajdúszoboszlói fedett élményfürdőben hetente 3 alkalommal, hétfőn, szerdán és szombaton babaúszáson vehetnek részt a babák és szüleik?

Megosztás