Családi pihenés a Hotel Atlantisban

A kisgyermekes családoknak tökéletes hely a pihenésre a Hotel Atlantis**** superior, ahol felejthetetlen kikapcsolódásban lehet része a felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy egyre többen utaznak kisebb gyermekkel. Van aki csak rövidebb időre, de akad aki egy hosszabb pihenésre sem hagyja otthon a család legkisebb tagjait sem. Miért is tennék? Hiszen a Hotel Atlantis****superior már az érkezés előtt felkészülten várjuk a kisgyermekes családokat. A szobában babaágy, fürdető kád, pelenkázó, bébiétel melegítő, vízforraló és még számos ingyenes bekészítés biztosított. Térítés ellenében babakocsi és hordozó is a vendégek rendelkezésére áll.

hotel-atlantis-blog-gyermekmedence

A Hotel Atlantis****superior már 2014 óta azon kevés magyarországi szállodák körét erősíti, melyek hivatalosan elismert gyermekbarát minősítéssel rendelkezik. Itt a családbarát szolgáltatás nem merül ki egy kisebb gyermek medencével a wellness részlegen vagy homokozóval az udvaron. Teljes körű szolgáltatások várják a legkisebb vendégeket télen és nyáron is. Hétvégén gyerekprogramokon, filmvetítéseken szórakozhatnak a kicsik, amíg a szülők részt vehetnek egy frissítő szauna felöntésen, testkezelésen vagy csak hátradőlve élvezhetik a jól megérdemelt kikapcsolódást. Az udvaron izgalmas ugráló vár és trambulin kötheti le a lurkókat, esős időben asztalitenisz, csocsó, X-box lehet a program, a legkisebbeknek pedig játszószoba, gyermekmedence szolgálja a kényelmét.

Aki megéhezik, azt külön gyerekmenüvel várják az étteremben a kollégák. Amíg a fogások elkészülnek itt is lehet színezni, rajzolni vagy a játszósarokban játszani.
Évről évre egyre több család látogat vissza a Hotel Atlantisba Hajdúszoboszlóra, akik közül egyre többen lesznek a szálloda Törzsvendég kártya birtokosai is.
Érdemes most a „HajdÚSZoboszlói 10 + 10” akció keretein belül foglalni és kedvezményes áron kipróbálni a szálloda szolgáltatásait, hogy Önök is megtapasztalják a gondtalan családi kikapcsolódás élményét!

Megosztás