Családias hangulat a család minden tagjának!

A hajdúszoboszlói Mátyás Király Gyógy-és Wellness Hotel minden generáció számára tartalmas kikapcsolódás színtere.

Családias, hangzik a válasz mikor vendégeink véleményét kérdezzük. Méltán vagyunk büszkék rá, hogy szállodánk neve már- már összeforr ezzel a szóval. Visszatérő vendégeink ismerősként osztják meg velünk élményeiket, örömüket és esetleg bánatukat. Vendégösszetételünk bár változatos, mégis minden generáció megtalálja a számára tartalmas felüdülést, melyhez mi igyekszünk vendégszeretettünkkel és változatos szolgáltatásainkkal hozzájárulni.
matyas-hotel-utcafront

Ügyelve a gyermekes családok igényeire, igyekszünk minden olyan eszközt és szolgáltatást vendégeink rendelkezésére bocsátani, amivel üdülésüket kényelmessé, otthonossá tehetjük és gyerekeikkel is biztosított a gondtalan kikapcsolódás. A szállást kényelmessé tevő eszközökön túl játszótérrel és játszószobával, gyermekmedencével, baba-mama konyhával, gyermekétlappal tesszük legapróbb vendégeink kikapcsolódását is teljessé.
matyas-hotel-gyermekjatszo

A hétköznapok rohanó világából kicsit kiszakadva felnőtt vendégeink is kényeztetve érezhetik magukat a szálloda alagsorában található barlangfürdőben, ahol az orvosi háttérrel biztosított reumatológiai és gyógyászati kezelések mellett, wellness és egészségmegőrző kezelések széles skálájával várjuk a feltöltődésre, frissülésre vágyókat. 2014. júliusától vendégeink kívánságának eleget téve egy úszómedencével is tovább fokoztuk a fürdőzés élményét.
matyas-hotel-barlangfurdo

Szabadtéri strandfürdőnk nyáron kellemes kikapcsolódást jelent természetes környezetével, és kellemes vizével a nap szerelmeseinek.
Éttermünkben a svédasztalos félpanziós ellátással érkezők hatalmas ételválasztékból választhatnak korlátlan fogyasztás mellett, melyet az idei évtől AJÁNDÉK leves ebéddel egészítettünk ki. Ételeink között megtalálhatják a nemzetközi, a vegetáriánus, a wellness és természetesen a magyar konyha remekeit.matyas-hotel-uszomedence

Legyen Ön is részese „Nagy családunknak” és foglaljon most kedvezményes árakon már 10.450 Ft/ fő / éj-től
Szeretettel várunk kicsiket és nagyokat!

Elérhetőségeink
Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel***superior
4200 Hajdúszoboszló Mátyás király sétány 17.
Tel: 52/360 200 Fax: 52/361 974
hotel@matyashotel.hu www.matyashotel.hu

Megosztás