Csinosodó Hajdúszoboszló

2016. július 19.

Hajdúszoboszlón a felüdülőhelyen minden évben történik valamilyen kisebb-nagyobb megújulás, fejlesztés. Az idei évben sincs ez másként, és a jövőben is így lesz.

Aktuális fejlesztések

A mostani főszezonra a város fürdője, a Hungarospa, elsősorban a környezet megszépítésére helyezte a hangsúlyt és csak kisebb mértékben a szolgáltatásfejlesztésre. Megújultak, megszépültek strandpénztárak, valamint a strand „lepkeszárny” főbejárata. A strand területén a sétányok burkolata, a tradicionális strandrészen a kabinok kerültek felújításra, valamint a gyermekek örömére a Delfin pancsoló medence új, műanyag borítást kapott.
strand-gyermek-medence

A strandon található sportcentrumban megújult a homokos sportpálya és egy új strandfoci pályát alakítottak ki. A Gyógyfürdőben a bejárati recepciós rész és a kezelőhelyiségek klimatizálására került sor.
A fürdő legjelentősebb szolgáltatásfejlesztése idén az online jegyértékesítés indítása, valamint egy új beléptető rendszer bevezetése. Ezek a fejlesztések a vendégek kényelmét és könnyebb kiszolgálását segítik.
A helyi Turisztikai Desztinációs Menedzsment szervezet részéről is folyamatban vannak hamarosan induló szolgáltatásfejlesztések, amelyek a vendégek információellátottságát és tájékozódását segítik majd. A hajduszoboszlo.hu Hajdúszoboszló hivatalos turisztikai weboldala hamarosan ismét megújul, az aktuális technológiai elvárásoknak és a felhasználók igényeknek megfelelően, valamint egy városi turisztikai mobilalkalmazás is készülőben van, mely a már Hajdúszoboszlóra megérkező vendégeket segíti az informálódásban, tájékozódásban.

Jövőbeni fejlesztések

A jövőre nézve pedig ismét jó hírrel szolgálhatunk a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum rajongóinak, hiszen 2018-ra ismét új élményelemmel gazdagodik a Hungarospa Hajdúszoboszló. A Tahiti Beach a mediterrán tengerpart mögötti részen kerül majd kialakításra, ahol az alábbi élményelemeket vehetik majd igénybe a fürdőzők:

  • Plitvice medencecsoport: itt két medence, vízesésfal, teraszos pihenőterület, növényszigetek kapnak helyet
  • tahiti medence: ez három egységből fog állni, amelyben lesz egy nagy strandmedence, pihenő és vízi élményelemek, valamint vízi bár
  • amazonas medence és jacuzzi galéria: itt a medence és a jacuzzi egybe lesz építve, amelyre lépcsőn keresztül lehet majd feljutni
  • Tavi híd, amely a csónakázó-tó két partját köti majd össze, így a híd átjárást biztosít a mediterrán tengerpart felől a tahiti beach-re.
  • gyermek medence: a 3-10 éves korosztály számára

A medencék és élményelemek mellett új vendéglátó egységek is kialakításra kerülnek
illetve a parkoló kapacitás bővítése is megvalósul a fürdőkomplexum közvetlen közelében.

Képek a Tahiti Beach terveiről


Megosztás