Újabb turisztikai fejlesztések Hajdúszoboszlón és a környéken

2017. szeptember 22.

A jövőben még több élményre számíthat Hajdúszoboszlón. Eddig is adott volt minden a tökéletes kikapcsolódáshoz, de most aztán tényleg garantált lesz pihenés.

aqua-palace-fejlesztese-hungarospa
Elég csak megnézni, milyen fejlesztéseket vannak tervezve a jövőben a Hungarospa-ban és a városban. Például új élményövezetet alakítanak ki a strandfürdő területén, a csónakázó tó mellett. Ugyanakkor bővítik az Aqua-Palace élményfürdőt is. De ahogy azt a Termál Online is írja: nem csak a fürdőkomplexum területén, hanem a környéken is lesznek fejlesztések. Mindezt a Hajdú-Bihari Napló nyomán közölték. A weboldalon olvashatók Dr. Sóvágó László, Hajdúszoboszló polgármesterének a szavai, miszerint új szabadtéri színpad épül a városban, továbbá egy sport- és szabadidő központot, egy extrémsport pályát, valamint egy műfüves focipályát is kialakítanak a városban.

A polgármester elmondta azt is, hogy a Debrecen, Hajdúszoboszló, Hortobágy, Tisza-tó turisztikai régió fejlesztésére összességében 35 milliárd forint jut a következő években. Ebből fejlesztik a fürdőt és a városi attrakciókat is.

A hajdúszoboszlói fürdőfejlesztés mellett jut forrás például debreceni turisztikai beruházásokra, a Hortobágy-Tisza-tó Élmény Kerékpárútra és tematikus szigetek fejlesztésre is a Tisza-tónál – ezt már a Turizmusonline.hu-n lehet olvasni.

tisza tavi

Tehát a jövőben sem áll meg a környék fejlődése. Így érdemes újra és újra visszatérnie hozzánk! Hiszen most már egy hosszabb pihenés sem elegendő ahhoz, hogy minden attrakciót kipróbáljon nálunk.

Várjuk szeretettel!

Megosztás