Egy kicsit bővebben az Aquaparkról

2020. június 11.

A hajdúszoboszlói Aquapark az ország első csúszdaparkjaként épült meg, melynek népszerűsége máig töretlen.

A családi vízi élmények és a fiatalok szórakozásának bővítésére építette meg a Hungarospa az Aquaparkot, mely Magyarország első csúszdaparadicsoma lett. A park a strand hátsó részén épült meg, ahol egy tizenkét méter magas indítótoronyból hat különféle pályán lehet az érkező medencékbe csobbanni, itt több különböző formában érhető el az adrenalinszint fokozása. A gyermekeket mini tengerparti világ várja, így ők sem fognak unatkozni.

A csúszdapark iránt való nagy érdeklődésre való tekintettel néhány évvel később kétszeresére bővült az Aquapark, ahol három látványmedence és sodrófolyó attrakció, valamint további három új izgalmas csúszda készült el.

Extrém élmények

Az extrém Aquapark megépülésével további egy hektárral bővül az Aquapark területe, ahol új 6 óriás csúszda és sziklamászófal garantálja az extrém élményeket. Az új területen a 16 méter magas indítótoronyból induló csúszdák, a szabadesős alagút, a vízhurok, a szuperhullám, a cunami, az űrcsónak és a vízcső extrém élményekben részesítik a csúszni vágyókat.

Az Aquapak a strand területéről közelíthető meg külön belépő karszalag megvásárlásával. Ha Hajdúszoboszlón jársz, te is próbáld ki a csúszdapark élményeit.

Dupla csúszás akció

A hajdúszoboszlói Aquaparkban akciós csúszdázási lehetőség várja a vendégeket szeptemberben! Az Aquapark vendégei szeptemberben minden pénteken, szombaton és vasárnap a 2 órás belépő áráért 4 órán keresztül csúszdázhatnak. A csúszdapark szolgáltatásait 12-16 óra között lehet igénybe venni érvényes karszalaggal. A belépő díja az óriáscsúszdákra 2.600 Ft, minicsúszdákra és kísérőknek 1.700 Ft.
Bővebb információ: www.hungarospa.hu

Megosztás