Egyedülálló pihenés a víz szállodájában

Hajdúszoboszló a víz városa, Hunguest Hotel Aqua-Sol a víz szállodája!

Testünk közel 70%-a víz. Lehet, hogy ennek is köszönhető, hogy ennyire vonzódik az emberek többsége a vízhez, vízparthoz, és ha kikapcsolódásról van szó, akkor sokan elképzelni sem tudják azt vizes attrakció nélkül. Ebben városunk – Hajdúszoboszló – Kelet-Európában is egyedülálló. Hosszú évtizedek óta piacvezetővé, márkává vált a neve és egyben összeforrt a gyógyvízzel és a kikapcsolódással.
hunguest-hotel-aqua-sol-ev-eleji-akcio

Csak gondoljon bele: “Mely az a 2-3 város melynek neve azonnal beugrik önnek az alábbiak hallatán?” Gyógyvíz, TB gyógykezelések, fedett élményfürdő, csúszdapark, extrém csúszdapark. Ugye Önnek is benne van a 3-ban Hajdúszoboszló? Sőt, sokaknak csak ez jut eszébe!

Hajdúszoboszlói szállodaként minket nagy örömmel tölt el, hogy városunk és szolgáltatásaink ilyen nagy hírnévnek örvendenek. Az évek során – nem túlzunk – több 10 000 elégedett vendég szállt meg szállodánkban, élvezve annak minden szolgáltatását. Hogy miért az egyik legközkedveltebb négycsillagos szálloda a Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszlón? Egyértelmű a válasz: az egyetlen szálloda, mely közvetlen összeköttetéssel bír a városi fürdővel és az Aqua-Palace fedett élményfürdővel. Ráadásul az átjárás nem csak közvetlen, hanem korlátlan is. Más szállodák vendégei, ha elhagyják a strandot (pl. egy gyors zápor esetén), akkor az újabb belépéskor újabb jegyet kell váltaniuk, addig mi szállodánk vendégei egyszerűen visszasétálhatnak a strandra, ha kedvük úgy tartja.

 

Bízunk benne, hogy a jövőben is hasonlóan nagy számú pozitív visszajelzést kapunk vendégeinktől, mint eddig, hiszen a vendégeink elismerése és véleménye nagyon fontos számunkra. Reméljük, hogy Önt, ezen cikk olvasóját, ha eddig nem volt vendégünk, talán a jövőben vendégeink között üdvözölhetjük! Ha bármilyen kérdése lenne, készséggel állunk rendelkezésére bármely elérhetőségünk egyikén.

Ne feledje a jól ismert jelmondatot: “Ha Hajdúszoboszló, akkor Hunguest Hotels!”

Megosztás