Elkészült a fürdőváros egyedi társasjátéka

2014. szeptember 16.

Ha te is szeretsz játszani, akkor örülhetsz, ugyanis elkészült Hajdúszoboszló egyedi társasjátéka, mely kiváló szórakozási lehetőséget kínál neked és családodnak a fürdővárosban töltött napok idején vagy akár a nyaralást követően is.

Hajdúszoboszló egyedi társasjátéka

A hajdúszoboszlói Ki csobban a végén?- elnevezésű társasjátékban a résztvevők megismerhetik a város nevezetességeit, és a Hajdúszoboszlón megszerezhető élmények során kalauzolja végig a játékosokat.

A játék célja

A játék során a játékosok, Hajdúszoboszlóra érkező turistaként kelnek útra, abból a célból, hogy minél több élmény birtokában, szórakozva információval gazdagodjanak Hajdúszoboszlóról az Alföld legismertebb fürdővárosáról. A játék során az információkkal való gazdagodást a város történelméről, a látnivalók megismeréséről kérdés kártyák segítik a játéktáblán való előrehaladás közben. A kérdés kártyák mellett akció kártyák nehezítik az előrejutást és sokszor megmosolyogtató fordulatokkal gazdagítják a szórakozást.
Minden játékos célja az, hogy a legtöbb információval gazdagodva elsőként csobbanhasson a városi fürdőkomplexum mediterrán tengerpartjának medencéjében.

Kinek ajánljuk

A játék megalkotása során igazi családi társasjátékot terveztünk, amely 3-99 éves korig az egész család számára szórakoztató lehet, úgy ahogy a valóságban is, hiszen Hajdúszoboszló egész évben az egész család számára kínál szórakoztató élményeket.
Hajdúszoboszló új társasjátékának doboza két izgalmas játékot foglal magába. A világon mindenhol jól ismert Malom, és a „Ki csobban a végén?”- nevű játékokat!

Bízunk benne, hogy a hajdúszoboszlói társasjáték nagyon népszerű lesz mind a helyiek és mind a fürdővárosba látogató vendégek körében is!

Megosztás