Élményekkel teli családi nyaralás Hajdúszoboszlón

2020. augusztus 14.

Boldog baba, boldog mama – szól a mondás. Így van ez a nagyobb gyermekkel is, ha a kicsik és nagyok vidámak, és jól le vannak kötve, a szülők önfeledt kikapcsolódása is biztosított.

Mivel a nyaralás alatt a családok szeretnék kipihenni az egész éves fáradalmakat, fontos, hogy ha nincsenek velük a nagyszülők, akik olykor átvállalják a gyerekeket, legyenek olyan programok, amelyeket együtt is tudnak élvezni.

A következőkben erre olvashattok néhány javaslatot.
Ha Hajdúszoboszló, akkor természetesen középpontban a fürdő áll; a Hungarospa Hajdúszoboszló Európa legnagyobb fürdőkomplexuma. Nyáron a kinti medencék és csúszdák közül lehet választani, télen, rossz időben a 2010-ben megnyitott Aqua-Palace fedett élményfürdő nyújt egyedi fürdőélményeket minden korosztály számára. Külön pluszpont, hogy itt a kicsik, ha elfáradnak, egy pihenőszobában tudnak aludni egyet, a nagyobbak pedig a játszóházban tölthetik a nap további részét.

Ha nem autóval érkeztünk, a pancsolás után tegyünk egy városnéző túrát a a nosztalgiavonttal, amely a gyógyfürdő bejáratával szemben indul. Erőnktől és a gyerekek korától függően leszállhatunk a Gokartpálya megállónál is, ha épp versenyezni támad kedvünk.
Az üdülés alatt a családok egy része szeret aktívan pihenni; erre nyújt kiváló lehetőséget a Mókuskaland Élménypark, ahol közösen a gyerekekkel tudunk szórakozni. Az egy hektáros területen van külön felnőtt és gyerekpálya, valamint csúszópálya a bátrabbaknak. Nagy melegben is érdemes felkeresni a kalandparkot, hiszen az akadálypályák mindig árnyékban vannak a nagy fáknak köszönhetően.
A szoboszlói nyaralás alkalmával érdemes elsétálni a Szent István Parkba és megcsodálni a Harangház egyedi épületét, a hozzá tartozó faragott oszlopokat és a festett jelfákat. A parkban két játszótér is található: az egyik az egészen kicsiknek van szánva, a másikat inkább nagyobbaknak ajánljuk, mert ott a mászókákra felmászni már igazi kihívás.
Ha meghoztuk a kedved egy családi üdüléshez, foglald le minél hamarabb szállásod a népszerű hajdúsági nyaralóhelyen!

Megosztás