Élményt ajándékba

2022. november 24.

Ünnepek alkalmával sokan nem tudják, mivel is lepjék meg szeretteiket, ebben szeretnénk most segíteni aktuális cikkünkkel, hiszen nagyobb az öröm ha nem egy tárgyat kapunk ajándékba, amelyre talán nincs is szükségünk, ennél sokkal többet ér ha élményt rejt a meglepetés csomag.

Miért is jó ha élményt kapunk

Ha ajándékozásról van szó, a legtöbben tárgyakban gondolkodnak. Pedig élményt is adhatnánk. Sőt, célszerűbb is lenne ilyen kedvességet ajándékozni, ugyanis a szakértők szerint sokkal nagyobb örömet szerezhetünk egy élménnyel, mint egy sokadik tárggyal. Még akkor is, ha az a bizonyos tárgy egy nagyon vágyott dolog.
Egy élmény örökre a személyiségünk része lesz. Amit valaha átéltünk, megtettünk, ahol jártunk, mind-mind mi magunk leszünk. Pszichológusok ezért azt javasolják, hogy egy drága tárgyi ajándék helyett inkább menjünk el a szerettünkkel egy olyan programra, ahova év közben ritkán jutunk el. Mondjuk egy hajdúszoboszlói családi wellness hétvége kiváló ajándék lehet.

Élmény ajándékutalvány formájában

Azzal is szerezhetsz élményt, ha mindezt ajándékkártyán adod át. Vehetsz így fürdőbelépőt, foglalhatsz komplett wellness pihenést is. De azt is megteheted, hogy csak bizonyos összeget töltesz fel egy ajándékkártyára, amit a megajándékozottak a lehetőségeikhez mérten egészítenek majd ki. Ezzel egyébként egy kis motivációt is adunk ahhoz, hogy az illetők élményeket gyűjtsenek. Sokan ugyanis csak kifogásokat keresnek, hogy miért nem mennek el kikapcsolódni. Holott az élményekre mindenkinek szüksége van.

Ha Te is ezt tennéd, válassz a hajdúszoboszlói szállodák kínálatából, amelyeket akár ajándékutalvány formájában is megvásárolhatsz a szállodával történt egyeztetést követően.
AJÁNDÉKOZZ FELÜDÜLÉST

Hungarospa ajándékutalvány

A pihenés mellé a fürdő és gyógy szolgáltatásokra igénybe vehető Hungarospa ajándékutalványát is megvásárolhatod.
Az utalvány beváltható a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum valamennyi, árjegyzékben szereplő szolgáltatására:
– fürdőbelépők (Gyógy- és Strandfürdő, Aqua-Palace Élményfürdő, Aquapark, Prémium Zóna, Árpád Uszoda)
– fürdő-, wellness- és gyógyszolgáltatások (beleértve a NEAK által támogatott kezeléseket is)
– kemping és szállodai szállás
– ásványvíz

Érvényességi idő: a kiállítás dátumától számított 3 év.
Az utalvány készpénzre nem váltható és nem visszatéríthető. Személyes vásárlásra a Gyógyfürdőben, az Aqua-Palace Élményfürdőben és a Thermal Tourist Utazási Irodában van lehetőség készpénzzel vagy bankkártyával.
További információ: thermaltourist@hungarospa.hu

 

Megosztás