Hírlevél
Legyél naprakész! Értesülj első kézből Hajdúszoboszló aktuális rendezvényeiről és a helyi újdonságokról!
A csárda megnyitásának ötlete 1998-ban született meg, egy kemence megépítésével, mely a mai napig is működik a csárdában és a névadásban is segítséget nyújtott. Az étterem berendezése és hangulata is összhangban van a “kemencés” jelleggel, mely sok-sok visszatérő vendéget vonz éttermünkbe. Az egész étterem légkondicionált,az üvegterem nemdohányzó részként üzemel. A belső kerthelyiségnek különleges hangulata van mert a csárda közepén helyezkedik el az épület több termével körülvéve de mégis nyitott egy elhúzható tetővel rendelkezik. Az étteremben zene szolgáltatást is biztosítunk a 120 férőhelyes Pinczés teremben, hetente 3 este, 18 órától.
Étlapunkon kiemelten a hagyományos magyar ételek szerepelnek, valamint hal, szárnyas és mediterrán ételek is igényelhetőek.
Tradicionális ételünket a kenyérlángost is megkóstolhatják vendégeink minden héten hétfőn, pénteken és szombaton este 18 órától. További kemencében készíthető ételeink: liba, kacsa és malacsült, töltött káposzta füstölt csülökkel.
Az étteremben elkülönített borozó működik, mely a nyári időszakban kerthelyiséggel kiegészülve üzemel. A főszezonban vendégeink az étterem utcai teraszán is elfogyaszthatják a kiválasztott ételeket és italokat.
Az étterem hordozható kemencénkkel is rendelkezik, melyekkel vállaljuk rendezvényeken tradicionális “kemencés” ételek készítését. Az étterem különböző termeiben vállaljuk céges és családi rendezvények lebonyolítását csoportok étkeztetését.
Az étterem a működés során több kitüntetést is kapott, melyek a következők:
2000 Védnöki Tábla
2002 felvétel a Nemzeti Gasztronómia Értékőrző Testületbe
2004 Hajdúszoboszlón az Év Vendéglátóhelye
Hajdúszoboszlói Bio étel és Borfesztivál
Hajdúszoboszlói Grillétel- és Sörfesztivál
A tulajdonos üzletvezető Pinczés Károly, aki több évtizede a vendéglátásban dolgozik, azt vallja a vendégek elégedettsége a legfontosabb és ezért dolgozik Ő és a Csárda teljes személyzete.
A tulajdonos munkásságát a különböző szakmai szervezetek kitüntetésekkel ismerték el:
– Éttermi mester
– Év vendéglőse
– Pávai Vajna díj
– Schintta Sámuel díj
A weboldal használatával hozzájárul a sütik használatához. Részletek...
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.