Kemencés Csárda

Hajdúszoboszló, Daru zug 1 Térképen mutat

Megosztás

A Kemencés Csárda Hajdúszoboszlón a Szilfákalja utca és a Daru zug találkozásánál, a Fürdőtől 5 perc sétára található.

Konyha

Magyaros

Nyitvatartás

hétfő
08:00-24:00
kedd
08:00-24:00
szerda
08:00-24:00
csütörtök
08:00-24:00
péntek
08:00-24:00
szombat
08:00-24:00
vasárnap
08:00-24:00

Leírás

Az étterem

A csárda megnyitásának ötlete 1998-ban született meg, egy kemence megépítésével, mely a mai napig is működik a csárdában és a névadásban is segítséget nyújtott. Az étterem berendezése és hangulata is összhangban van a “kemencés” jelleggel, mely sok-sok visszatérő vendéget vonz éttermünkbe. Az egész étterem légkondicionált,az üvegterem nemdohányzó részként üzemel. A belső kerthelyiségnek különleges hangulata van  mert a csárda közepén helyezkedik el az épület több termével körülvéve de mégis nyitott egy elhúzható tetővel rendelkezik. Az étteremben zene szolgáltatást is biztosítunk a 120 férőhelyes Pinczés teremben, hetente 3 este, 18 órától.

Kínálatunk

Étlapunkon kiemelten a hagyományos magyar ételek szerepelnek, valamint hal, szárnyas és mediterrán ételek is igényelhetőek.
Tradicionális ételünket a kenyérlángost is megkóstolhatják vendégeink minden héten hétfőn, pénteken és szombaton este 18 órától. További kemencében készíthető ételeink: liba, kacsa és malacsült, töltött káposzta füstölt csülökkel.
Az étteremben elkülönített borozó működik, mely a nyári időszakban kerthelyiséggel kiegészülve üzemel. A főszezonban vendégeink az étterem utcai teraszán is elfogyaszthatják a kiválasztott ételeket és italokat.

Rendezvényszervezés

Az étterem hordozható kemencénkkel is rendelkezik, melyekkel vállaljuk rendezvényeken tradicionális “kemencés” ételek készítését. Az étterem különböző termeiben vállaljuk céges és családi rendezvények lebonyolítását csoportok étkeztetését.

Kitüntetések

Az étterem a működés során több kitüntetést is kapott, melyek a következők:
2000 Védnöki Tábla
2002 felvétel a Nemzeti Gasztronómia Értékőrző Testületbe
2004 Hajdúszoboszlón az Év Vendéglátóhelye
Hajdúszoboszlói Bio étel és Borfesztivál

  • fesztivál étele
  • fesztivál standja

Hajdúszoboszlói Grillétel- és Sörfesztivál

  • a fesztivál étele

A tulajdonos üzletvezető Pinczés Károly, aki több évtizede a vendéglátásban dolgozik, azt vallja a vendégek elégedettsége a legfontosabb és ezért dolgozik Ő és a Csárda teljes személyzete.
A tulajdonos munkásságát a különböző szakmai szervezetek kitüntetésekkel ismerték el:
– Éttermi mester
– Év vendéglőse
– Pávai Vajna díj
– Schintta Sámuel díj

A weboldal használatával hozzájárul a sütik használatához. Részletek...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close