Európa legnagyobb fürdőkomplexuma vár itt rád

Nehéz elképzelni, ezért ezt élőben kell látni – Gyere Hajdúszoboszlóra!

Hungarospa Hajdúszoboszló

Te el tudod képzelni, mekkora terület 30 hektár? Segítünk: 43 futballpályányi. Ekkora a strand Hajdúszoboszlón, ami Európa legnagyobb strandjának számít. Egyebek mellett erről írt a Termálonline.hu. Meg arról, hogy a HungaroSpa strandján található egy mediterrán hangulatú, tengerpartot idéző óriási strandmedence is. Amiről jó, ha tudjuk, hogy Közép-Európa legnagyobb épített medencéjének számít. Vagyis Európa legnagyobb strandján található Közép-Európa legnagyobb épített medencéje… Ezt csak nem hagyod ki? Íme, egy fotó erről.
mediterran-tengerpart-hajduszoboszlo
De nem csak ezért érdemes a nyáron a hajdúszoboszlói fürdőbe látogatni. Hiszen összesen 13 medence található a strandon. Köztük hullám-, pezsgő-, gyermek- és élménymedence is. És ez még csak a strand. Ott van még az Aquapark is, ahol rengeteg csúszda és extrém zóna is várja a kikapcsolódásra vágyókat.
falmaszas-aquapark

Hírek a hajdúszoboszlói fürdőről

A Termálonline közölte azt is: a HungaroSpa nagy előnye, hogy rossz idő esetén is rengeteg élményt kínál. Hiszen van itt fedett gyógyfürdő és ott az Aqua-Palace élményfürdő is.

De visszatérve a bevezetőben említettekre: ha nem tudnád elképzelni, hogy pontosan milyen az az óriási mediterrán “tengeri” medence, járd be virtuálisan a strand területét ezzel az alkalmazással. És ha már így is böngészel, nézz be az Aquaparkba is! Ehhez ide kell kattintanod.

Ha pedig kedvet kaptál egy hajdúszoboszlói lazításra, szállásajánlatot a Termálonline cikkében is találsz. De a mi oldalunkon is keresgélhetsz. Akciós ajánlatok itt, szálláskereső alkalmazás pedig itt.

Megosztás