Fájdalmak megelőzése és kezelése

Ha Hajdúszoboszló a reumások Mekkája, akkor a Hunguest Hotel Béke a gyógyulni vágyók Medinája!

Az idő nem áll meg. Régi, de örök érvényű mondás. Az idő teli, a szervezetünk nem fiatalodik. Ez a két dolog kéz a kézben jár. Persze a tudomány egyre előrébb tart és bizonyos tudósok szerint 100 év múlva már meg lehet állítani a kor előre haladtával járó kellemetlen tüneteket. Ezt már csak a dédunokáink érhetik meg. Addig mit tehetünk mi? Vagy tehetünk-e egyáltalán bármit? 2 dolgot is! Vagy megelőzzük az öregedéssel járó fájdalmas tüneteket vagy ha azok már kialakultak akkor kezeljük azokat.

hunguest-hotel-beke-ev-eleji-akcio

Hunguest Hotel Béke medencetér

Erre a 2 dologra a hajdúszoboszlói Hunguest Hotel Béke kiváló helyszín lehet. Egyrészről azért, mert egész évben van üzemelő bel- és kültéri gyógymedencéje. Azt pedig, hogy a reumatikus panaszokra a hajdúszoboszlói gyógyvíz kiváló gyógyír régóta tudva levő. 1925. októberében tört a felszínre a gyógyvíz városunkban (földgáz kutatások közepette). A föld mélyének bársonyos barna, forró kincse elárasztotta a környékbeli mélyedéseket, s az emberek az első meglepődésen hamar túlesve fürdőzni, mosni kezdtek benne. Hamar észrevették, hogy a víz csodás hatással bír. Gyorsabban gyógyultak a sebek, enyhültek a reumatikus fájdalmak. Mára kutatások sora igazolta a gyógyhatását a gyógyvizünknek. A gyógyvíz mellett pedig különböző gyógyászati kezelések is segíthetnek a tünetek enyhítésében vagy teljes megszüntetésében.

teli-wellness-akcio-hajduszoboszlo

Hunguest Hotel Béke kezelések

A Hunguest Hotel Béke szállodában több mint 30 féle kezelés segít a reumatikus panaszok enyhítésében. Természetesen nem csak a mozgásszervi panaszokkal rendelkezőknek ajánlott a gyógyvíz vagy a gyógykezelés. Megelőzésben is nagyon hasznos lehet, illetve ha felfrissülni vagy egyszerűen csak kikapcsolódni szeretne, akkor is a Hunguest Hotel Béke lehet Önnek a legjobb választás! Kérjen egyedi ajánlatot a szálloda weboldalán, használja Hunguest Hotels Törzskártyáját és élvezze a pontrendszer nyújtotta kedvezményeket! További részletekért keresse fel a Hunguest Hotel Béke weboldalát!

Megosztás