Fájó ízületeidre gyógyír

Sokat fájnak az ízületeid? – A HungaroSpa célzott kezelései segíthetnek a fájdalmak enyhítésében. A hajdúszoboszlói kezelések és a gyógyvízben való fürdőzés hatása gyógyír lehet a problémákra.

Őszi hűvös reggelek, sajgó ízületek

Ahogy hűvösödnek a reggelek, úgy jelentkeznek egyre többeknél a kopásos ízületi bántalmak. Főleg az idősödőkre jellemző mindez. Ahogy a HungaroSpa oldalán is írják: a 65 év feletti korosztály harmadának-negyedének okoznak panaszt az öregedés következtében kialakult ízületi kopások. Ugyanitt közlik, hogy ez általában az alsó végtagok teherviselő ízületet érinti leginkább. Jellemzően a térd és a csípő kezd ilyenkor ősszel az átlagosnál jobban fájni.
iszapkezeles-hajduszoboszlo-gyogyfurdo

Amit egyébként akkor sem szabad félvállról venni, ha csak alkalomszerűen jelentkeznek a tünetek. Ha nem kezeljük a panaszt, rövid időn belül állandósulhat a fájdalom. Ami csak akkor enyhül, ha nyugalomban vagyunk. Vagyis célszerű már a panaszok állandósulása előtt szakszerű kezelést igénybe venni. Olyat, amilyet a HungaroSpa is kínál.

orvosi-vizsgalat

A hajdúszoboszló gyógyfürdő gyógykezelései

A hajdúszoboszlói gyógyfürdőben speciális, direkt az ízületi kopás okozta tünetek enyhítésére alkalmas kezelésket, kúrát is kérhetünk. Szükség esetén akár több héten át is. De a kúra időtartama minimum hét nap. Ennyi idő legalább kell ahhoz, hogy eredményt lehessen elérni. A kúrák egyébként hetente orvosi vizsgálatot tartalmaznak, illetve heti 18 célzott, problémára irányuló kezelést. Ami pedig extra, hogy a csomag ingyenes fürdőbelépőt és díjtalan szauna használatot is tartalmaz. Ez a kedvezmény természetesen jár minden speciális gyógykúrához. Merthogy nem csak egyféle kúra létezik. A fürdőben az ízületi kopás mellett kínálnak kezelést derékfájásra, Bechterew-kórra, ízületi gyulladásra, csontritkulásra, különféle nőgyógyászati panaszokra és még krónikus stresszre is.

gyogytorna-nyugdijas-akcio-tavasz
Kíváncsi lennél a részletekre? Az árakat és az egyes kezelésekhez kapcsolódó leírásokat itt találod. Hajdúszoboszlói szállást pedig hajduszoboszlo.hu weboldalról tudsz választani.

Megosztás