Fitt Nap Hajdúszoboszlón

2016. augusztus 31.

„Ésszerű mobilitás. Hatékony gazdaság.” a jeligéje az idei Európai Mobilitási Hétnek, melynek keretében FITT NAP elnevezésű program várja az érdeklődőket Hajdúszoboszlón a Fesztivál téren.

A Mobilitás héten 2016. szeptember 17-én a mozgásé a főszerep Hajdúszoboszlón. Ezen a napon különböző mozgásformákkal ismerkedhetsz meg. A tréningek helyszíne a hajdúszoboszlói fesztivál tér ( szabadtéri színpad), rosszabb idő esetén a fesztivál téren található sörsátor! Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy a városban egyedülálló szabadtéri sportélmény részese lehess és profi oktatók ingyenes óráin mozoghass!
Budapestről érkezik hozzánk a Box team, Ernő, Peti és Tomi akik már 10 éve aktívan a fitnesz szakmában, csoportos óratartók és személyi edzők. Mindhárman rendelkeznek küzdősportos múlttal így kezdettől fogva nyilvánvaló volt,hogy a box, kick-box és az aerobic kombinációja lesz az amit fő vonalnak választanak. Box Team néven hármuk, tudását, tapasztalatát egyesítve járják az ország fitnesz termeit, kisebb- nagyobb fitnesz rendezvényeit ahol próbálják mindenkivel megismertetni és megszerettetni az általuk kreált óratípust. A box elemeket, ütés- rúgás kombinációkat felváltva alkalmazzák erősítő blokkokkal, így maximalizálva a terhelést. Órájukon bárki által lekövethetőek a mozdulatok, a mozdulat-sorok könnyen elsajátíthatók nemre,korra és edzettségi állapotra való tekintet nélkül. Edzésük kemény, dinamikus nagyon jó stresszoldó,mellette tökéletes erő és állóképesség fejlesztés céljából.
A helyi oktatók is jelen lesznek akik gerinc tréning, GrandUp (S-force), Kangoo és alakformáló órákkal várnak benneteket!

Részletes program

13:00-13:45 Kangoo; Edző: : Szabó Kata
13:45-14:30 Box-team; Edzők: Barta Peti, Lőrincz Ernő, Vér Tomi
14:30-15:15 GrandUp (S-force); Edző: Trázsi Tünde
15:15-16.00 Alakformáló edzés; Edző: Parti Andi
16:00-16:45 Gerinc tréning; Edző: Krasznai-Kiss Katalin

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!
A részvételhez szükséges eszközök: polifoam, törölköző, folyadék!

fitt-nap-hajduszoboszlo_plakat

Helyszín Fesztivál tér, Szabadtéri színpad

Megosztás