Foglalj szállást itt

2019. október 16.

Ha az őszi-téli időszakban is szeretnél Hajdúszoboszlón pihenni, akkor szálláshelyedet már egyszerűen lefoglalhatod a város hivatalos turisztikai weboldalán is közvetlenül!

Új funkcó a hajduszoboszlo.hu weboldalon

Ha folyamatos látogatója vagy városunk turisztikai weboldalának, akkor azt már tudod, hogy Hajdúszoboszló turisztikai portálja, egy olyan hely ahol, minden olyan információt megtalálhatsz, amely fontos lehet számodra a pihenésed tökéletes eltöltéséhez. A legújabb fejlesztésünknek köszönhetően, most már lehetőség nyílik közvetlenül a weboldalunkról, szállást is foglalni. Ha a kiválasztott szálláshelynél szerepel az onlin foglalható gomb, akkor ez azt jelenti, hogy a választott dátum beírásával és a szoba kiválasztásával, már lehetőséged nyílik az azonnali foglalásra, az adataid megadását követően.

Tehát az ajánlatkérés funkció mellett ma már közvetlenül az oldalon keresztül is lefoglalhatod a neked megfelelő szálláshelyet.

Megnézheted, hogy van-e szabad szoba az általad kiszemelt időpontban, választhatsz szoba típust és a foglalásodat is azonnal leadhatod.

Igaz, a funkció egyelőre nem érhető el minden hajdúszoboszlói szállásnál. De már most is elég széles a kínálat, szóval érdemes válogatni a több mint 100 szálláshely közül, ahol szállodát, apartmant és vendégházat is találsz az online foglalható szállástípusok között.

De ne feledd, hogy a részletes keresőnkkel a saját igényeknek megfelelően a találati lista tovább szűkíthető. Választhatsz saját wellness részleggel rendelkező hotelt, vagy olyan szállást ahonnan a városi fürdőkomplexum rövid sétával elérhető.

Használd ki, hogy ilyen “okos” kis szolgáltatást kínál a weboldal. Tájékozódj, olvasd el más utazók véleményét és foglalj szállást az oldalunk segítségével, keresd online foglalható partnereinket!

Klikk a hajduszoboszlo.hu szálláskínálatára!

Megosztás