Gyógyfürdő felújítás

2013. október 17.

Rendkívüli lehetőség! A Gyógyfürdő felújításának idején az Aqua-Palaceban fürdőzhetnek a gyógykúrát igénybe vevők

A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. legújabb attrakciófejlesztés beruházása 2013. novemberében elkezdődik. A projekt része a Gyógyfürdő felújítása, ezért a Gyógyfürdő termálcsarnokának és belső udvarának medencéi november 4-től nem üzemelnek.
A projekt további fő elemei: Omega medence környékének felújítása, Aquapark bővítése, melyeket a jövő nyári szezonban vehetnek birtokba a vendégek.
A Gyógyfürdő vendégeinek a felújítás ideje alatt a strandfürdő területén biztosítjuk az 1/C illetve 1/D gyógyvizes medencéket, melyeket fedett kijáraton lehet majd megközelíteni.

A strandfürdő 1/C, 1/D medencéi
2013. november 4-től a beruházás végéig 20% kedvezményt nyújtunk a Gyógyfürdő belépő teljes árú és kedvezményes árából. Így 1.500,- illetve 1.200,- Ft lesz a belépő a Gyógyfürdőbe. A Gyógyfürdő beruházás várhatóan 2014. áprilisában fejeződik be.

A beruházás ideje alatt a gyógykezelések igénybevétele változatlanul és zavartalanul fog zajlani a Gyógyfürdőben! A gyógykezeléseket igénybe vevő vendégeknek rendkívüli lehetőséget biztosítunk azzal, hogy igénybe vehetik az Aqua-Palace Élményfürdőt is külön térítés nélkül.

A TB kezelőlapos vendégek azokon a napokon amelyeken kezelési csomagjuk van, átléphetnek az Aqua- Palaceba (H-P:7.00-19.00 SZ:7.00-12.00).
Hétköznapokon 19.00 után és szombaton 12.00 után azonban pótdíjat kell fizetniük.

A gyógyfürdő paushal kúralapos vendégei a kúra érvényesség időtartama alatt korlátlanul igénybe vehetik az Aqua-Palace élményfürdőt.
A külső terápiák kúralapos vendégei változatlanul 20% engedményt kapnak az Aqua-Palace belépő árából.

Az Aqua-Palace nyitva tartása élményfürdő vendégek részére változatlan:
(H-Cs: 10.00-20.00, P-V: 10.00-21.00)

Még egyszer hangsúlyozni szeretnénk, hogy egyedülálló alkalom ez a TB támogatott és kúra vendégek számára, hisz a kezeléscsomagok megszokott áron történő megvásárlásával magasabb minőségű fürdőzési lehetőséget biztosítunk számukra az ötcsillagos Aqua-Palace Élményfürdőben külön térítés nélkül.

Megosztás