Gyógykúra élményfürdőzéssel fűszerezve

Aki december 9-ig a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben gyógykúrát vesz igénybe, ajándékba kap heti egy alkalommal hétköznapi belépőt az Aqua-Palace élményfürdőbe.

Gyógykúra kedvezményesen

A hajdúszoboszlói Hungarospa Gyógyfürdőben az érvényes egészségbiztosítási kártyával rendelkező vendégek a gyógykúrákat kedvezményes napi csomagáron vehetik igénybe, valamint a törzsvendégeknek (a 3. kúrától) a Hungarospa 10% kedvezményt ad.

További kedvezmények

A legalább 4 napra érvényes gyógykúra csomag vásárlása esetén vasárnap ajándékba adjuk a gyógyfürdő belépőt. Kezelési napokon a csomagár tartalmaz 1 pohár gyógyteát vagy 1 0,5 literes Pávai Vajna ásványvizet, melyet a Gyógyfürdő teázójában lehet átvenni.

Gyógyászati kezeléscsomagok árairól és a gyógykezelések szabad kapacitásáról az alábbi linkre kattintva tájékozódhat.
INFORMÁCIÓ

Akció

A 2022. október 15. és december 9. közötti időszakban a napi 4 kezeléses gyógykúrát igénybe vevő vendégek a gyógykúra ideje alatt hétköznapokon hetente egy Aqua-Palace élményfürdő belépőt kapnak ajándékba.

Foglalja le előre kezeléseit

A kezelések előfoglalása történhet telefonon, a 06 52 558 558/ 210-es mellék telefonszámon, kedden és szerdán 8-16 óráig, csütörtökön 8-11.30 óráig vagy az elojegyzes@hungarospa.hu e-mail címen csütörtökön 11.30 óráig.
A hajdúszoboszlói Gyógyfürdő saját reumatológus orvosai a gyógyfürdő kezelések felírása céljából beutaló és várólista nélkül fogadják a betegeket.

Megosztás