Gyógyulás és felüdülés egy helyen

2015. november 12.

Itt az idő, hogy a téli hónapokban is ellátogasson Hajdúszoboszlóra és megtapasztalja a gyógyító kúrák erejét, a wellness kezelések ellazító hatását a szórakoztató programok kombinálásával.

Felüdülés

A téli hónapokban is szükség van a kikapcsolódásra és a pihenésre. A hajdúszoboszlói pihenés komplexen kínálja a gyógy és a wellness szolgáltatások gazdag kínálatát, kiváló szálláshelyek széles körét és a szórakoztató programokat. Hajdúszoboszló a téli időszakban is kiváló úti cél az egész család számára, hiszen a fedett élményfürdő a különböző generációk számára egyaránt biztosítja a fürdőzés feltételeit, a wellness-, sport- és szórakoztató szolgáltatások igénybevételét, valamint a szálláshelyek és a város programkínálatában mindenki találhat kedvére való időtöltést.

Tipp

A Pindasweda masszázs valóságos energiabomba testnek és léleknek, próbálja ki az Aqua-Palace élményfürdő wellness részlegén!

Gyógykúra

Az újév első hónapjai kiválóan alkalmasak arra, hogy gyógykúrát vegyünk igénybe. A hajdúszoboszlói gyógyfürdőben különböző típusú betegségek esetére, mint a csontritkulás, derékfájás, keringési problémák, vagy a stressz okozta betegségek gyógyítására, is vannak összeállított gyógykúrák, melyek 18 kezelést tartalmaznak. Természetesen választhatóak a 7, 14, 21 napos kúracsomagok is, melyek grátisz szolgáltatásokat tartalmaznak, mint a fürdőbelépés és a szauna használat. A hajdúszoboszlói gyógyvíz egyedi összetétele révén, a fürdőkúra által segíti a szervezet gyógyulását, feltöltődését, mely része mindegyik gyógykúra csomagnak

Tipp

Ha legalább 4 napra érvényes, napi 4 kezeléses csomagot vásárol a hajdúszoboszlói gyógyfürdőben, akkor vasárnapra ajándékba kapja a fürdőbelépőt.

Megosztás