Gyógyulj, pihenj Hajdúszoboszlón

2016. május 5.

Gyógyulj, pihenj Hajdúszoboszlón! Az alföld legkedveltebb kisvárosi hangulatú üdülőhelyén, a speciális gyógy- és wellness kezelések igénybevételével teljes feltöltődésben, gyógyító pihenésben lehet részed Hajdúszoboszlón.

Gyógyulás, gyógyító kezelések által

Hajdúszoboszlón a városi gyógyfürdőben, illetve az egyes szállodákban kihelyezett terápiákon kedvezményes gyógyászati csomag keretében gyógyulhatnak a Hajdúszoboszlóra érkező gyógyulni vágyó vendégek. A napi 4 kezelést és fürdőbelépőt tartalmazó kúra csomag hétköznapokon vehető igénybe. A kúra csomag keretében választható kezelések a következőek: iszappakolás, súlyfürdő, szénsavas fürdő, orvosi masszázs, vízsugár masszázs, víz alatti csoportos gyógytorna. A hajdúszoboszlói gyógyfürdőben minden vízzel történő kezelés a hajdúszoboszlói gyógyvízzel történik és az iszappakolás során is saját iszap kerül felhasználásra. A problémák megoldására további fizikoterápiás kezelések is igényelhetőek, mint az ultrahang-, mágnestér kezelés, foto- és különböző elektromos terápiák.

TIPP

Válaszd a Hungarospa kedvezményes kezelési csomagját kedvezményesen 1300.-Ft/ nap áron. A kedvezményes ár június 30-ig érvényes.

Testi-lelki megújulás

A gyógykezelések gyógyító hatását fokozza a hajdúszoboszlói gyógyvízben való fürdőzés és a testet-lelket kényeztető wellness szolgáltatások, melyekből az Aqua-Palace élményfürdőben és a városi szállodák wellness részlegein bőven van választék. A masszázs kínálatban megtalálhatóak a gyógy-, és egyéb kényeztető olajos, csokoládé masszázsok, valamint különleges kezelések is, mint a Pindasweda masszázs, mely a csakrapontokat stimuláló aromamasszázs és valóságos energiabomba testnek és léleknek. A gyógyulás felgyorsítására és a többi kezelés hatásának fokozására a talpreflex-zóna masszázs ajánlott, hiszen ez egy sikeres ősrégi módszer a betegségek megelőzésében és a gyógyítás kiegészítő kezelésében. Ez a masszázs serkenti az egyes szervek funkcióját, vagy enyhíti a túlterhelést, az energiablokkok feloldását. Jól kombinálható más gyógymódokkal.

Egészséges táplálkozás!

A gyógyító folyamtok kiegészítéseként fontos az egészséges táplálkozás, mely nem jelenti azt, hogy le kell mondanod a finom falatokról. Elég, ha odafigyelsz a minőségi alapanyagok használatára és az ételek elkészítésének módjára. A hajdúszoboszlói éttermek a tradicionális hajdúsági ízek mellett kímélő, reformfogásokat is tartogatnak számodra. A hajdúszoboszlói pihenésed idejére, ajánljuk a termelői piac meglátogatását is, ahol helyi termelők egészséges portékái közül válogathatsz.

TIPP

Válaszd a zöldség, gyümölcs, hús és hal alapanyagok felhasználásával és korszerű konyhatechnológiával készült kímélő ételeket.

Megosztás