Gyógyuljon a Hungarospa-ban

A hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben várólista és beutaló nélkül felírják a fürdő orvosai a szükséges gyógykezeléseket, egy alapos orvosi vizsgálatot követően. Ez a gyógyfürdős vizsgálat mindenkinek ajánlott.

hajduszoboszlo-hungarospa-orvosi-vizsgalat

A betegségek megelőzhetőek

Hajdúszoboszlón, a gyógyfüdőben egy új eljárásnak köszönhetően már a tünetek jelentkezése előtt ki tudják mutatni az érszűkületet. Az ilyen korai diagnózissal pedig életet lehet menteni. Ugyanis ha elzáródnak az erek, infarktus vagy stroke is kialakulhat. És ez sajnos rengeteg embert veszélyeztet. Ahogy a fürdő honlapján is írják: a tapasztalatok szerint az érszűkületesek 80-85 százaléka mit sem tud a betegségéről. Ez azért is lehetséges, mert a betegség nem mindig jár együtt a tipikus tünetekkel. Vagyis nem árt, ha mi is megvizsgáltatjuk magunkat – akár Hajdúszoboszlón.
hajduszoboszlo-hungarospa-gyogyfurdo

Felkészült orvosi gárda, modern gépekkel

A készülék, amit a szűrésre használnak, a perifériás artériás érbetegségek kiszűrésére alkalmas. Vagyis az érelmeszedés jeleit térképezi fel. Így jelentősen csökkenthető a súlyosabb szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának a kockázata. A fürdőben kérhető vizsgálat fájdalommentes, egyáltalán nem kell tartani tőle. Akkor sincs baj, ha megállapítják az érszűkület jeleit. Fontos ugyanis tudni, hogy az érszűkület nagyon eredményesen kezelhető. Akár természetes eszközökkel is. A hajdúszoboszlói gyógyfürdőben is igénybe vehető mofetta, vagy más néven szén-dioxidos gyógygázkezelés rendkívül hatásos. Amit ugyan nem támogat a társadalombiztosító, de egy öt kezelésből áll kúra a fürdőben most kedvezményesen vehető igénybe.
hajduszoboszlo-hungarospa-gyogykezeles-mofetta

Szívesen megtudnál többet erről vagy más, a Hajdúszoboszlón elérhető, akár TB támogatott gyógyfürdős kezelésekről? Kattints ide a részletekért!

Megosztás