Hajdúszoboszló a legvonzóbb település

2018. december 7.

Az idén (is) Hajdúszoboszló lett Magyarország legvonzóbb turisztikai települése.

Az idén is Hajdúszoboszlót szavazták meg az év legvonzóbb turisztikai településének a Szállás.hu oldal látogatói. A fürdőváros képviselői már negyedik alkalommal vehették át az elismerést. Amire természetesen a díjátadón külön ki is tértek. Elhangzott: „Hajdúszoboszló ékes példája annak, hogy az évről évre megvalósuló jelentős turisztikai beruházásokkal, fejlesztésekkel hogyan lehet folyamatosan fenntartani, sőt fokozni az érdeklődést és vonzerőt a hazai és külföldi vendégek körében” – mondta el mindezt Keresztes Nóra, a Szállás.hu marketing managere.
az-ev-turisztikai-telepulese-dij

De nemcsak Hajdúszoboszló – mint város – ért el ilyen szép eredményt. A Hotel Silver Hajdúszoboszló ****+superior is negyedik alkalommal kapta meg a legjobbnak járó díjat a 4-5 csillagos hotelek kategóriájában. És még ezzel sincs vége a hajdúszoboszlói díjazottak listájának. A panzió, apartman, vendégház kategóriában a – szintén hajdúszoboszlói – Silver Major Vendégház lett a második. A vendégek szavazatai alapján, a 4-5 csillagos hotelek közül, a 70 szobánál több férőhellyel rendelkező szállodák között a Hotel Délibáb Hajdúszoboszló**** lett a harmadik.

Kíváncsi lennél, hogy milyen szolgáltatásokat kínálnak az imént felsorolt hotelek?

A Hajdúszoboszló.hu-n erről is tájékozódhatsz. Illetve az oldalunkon azt is megnézheted, hogy milyen attrakciók várnak, amikor hozzánk érkezel kikapcsolódni. Olvass a blogunkban arról, hogy miért lett Hajdúszoboszló negyedszer is az év legvonzóbb turisztikai települése Magyarországon.

Megosztás