Hajdúszoboszló és Hévíz közösen a Bálnában

2015. február 25.

Hajdúszoboszló és Hévíz ismét közösen kampányolt az Idegenvezetők Világnapja alkalmából tartott rendezvény negyedik napján Budapesten a Bálnában.

Az idegenvezetők világnapja alkalmából 4 napos rendezvény várta a látogatókat a magyar fővárosban. Az évről-évre ismétlődő rendezvény résztvevői buszos kirándulásokon ismerhették meg Budapest látnivalóit a tematikus túrák során. A kirándulásokon való részvétel előzetes regisztráció előzte meg, melynek helyszíne a Bálna volt, ahol a rendezvény utolsó napján a TDM szervezetek kitelepülési lehetősége kaptak, hogy bemutathassák régiójuk, városuk érdekességeit, turisztikai
látványosságait.

Hajdúszoboszló és Hévíz egymás melletti elhelyezést kérve tájékoztatta a rendezvény látogatóit a két fürdőváros kínálatáról, programjairól valamint a közös 3+1 akcióról. A rendezvényen vasárnap kb. 4500 látogató vett részt, akik közül nagy volt az érdeklődés a hajdúszoboszlói és hévízi ajánlatok iránt. Mindkét város TDM szervezete a rendezvényen való megjelenést sikeresnek értékelte.

Megosztás